Nieuwsgierig naar werken en leren bij Tragel? Dinsdag 4 juni ben je van harte welkom om een kijkje te nemen bij Tragel. Een warm welkom met lekkers, een rondleiding door wijk De Sterre en ontmoet medewerkers, bewoners en cliënten.

OVER TRAGEL

Geen dag is hetzelfde!

Iedereen is anders. Dat geldt ook voor mensen met een beperking. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen. Tragel is een maatschappelijke organisatie in de Nederlandse provincie Zeeland, grenzend aan België, en ondersteunt mensen met een beperking om een goed leven te leiden.

Werken en leren

Heb je nu nog niet de juiste opleiding, maar wel het talent? Of de juiste opleiding én het talent? Bij Tragel kun je aan de slag. Je nieuwe collega’s kunnen niet wachten om kennis te maken tijdens de kom-kijken-dag bij Tragel!

Deze collega’s gingen je voor

Franca de Maat, BBL-student werkzaam bij locatie De Schelp, vertelt:

“Mijn nicht gaf mij de tip om een keer te komen kijken bij Tragel. Zij volgde al de interne opleiding via het BBL-traject. Ze dacht namelijk dat dit wel een plek was waar ik thuishoor. Ik kom zelf uit de detailhandel, dus ik vond het belangrijk om eerst te ontdekken of de zorg echt iets voor mij is. En dat bleek zo te zijn! Ik heb het nu enorm naar mijn zin.

In juli heb ik een kom-kijken-dag van Tragel bezocht. We mochten meekijken op de dagbesteding en we kregen een kijkje bij verschillende woningen. Ik vond het mooi om te zien hoe het er binnen aan toe gaat, echt een kijkje achter de schermen. Ieder leerjaar loop je mee op een andere afdeling. Zo kun je ontdekken welke afdeling jou het meeste ligt. Dat vind ik erg fijn aan het traject en was voor mij de doorslaggevende factor om met deze opleiding te starten.”

Kom kijken bij Tragel!

  • Wanneer? Dinsdag 4 juni 2024 van 19.00 tot 20.30 uur
  • Waar? Tragel hoofdgebouw aan Sterredreef 50 in Clinge

Ik ben erbij!