Sinds 1996, al meer dan 25 jaar, is Bucky’s Catering een betrouwbare partner wanneer het gaat om het verzorgen van catering.
Of het nu gaat om een lunch, borrelhapje of compleet verzorgd event, wij hebben voor elk budget een bijpassende formule.
We staan voor kwaliteit, passie en enthousiasme en dat brengen we graag tot bij u thuis, op de zaak of we nemen u mee naar één van de mooie plekjes in de buurt.
Ons doel is u volop te laten genieten van uw eigen feest door u zoveel mogelijk uit handen te nemen. Zo is buffetmateriaal standaard inbegrepen en wordt ook de afwas door ons verzorgd. Wilt u echt te gast zijn op uw eigen feestje, dan schakelt u toch ook gewoon ons personeel in!
Voor bruiloften, bedrijfsfeesten en events bieden wij daarnaast een all-in concept waarbij wij zorg dragen voor het meubilair, de aankleding, het entertainment en alles wat er bij komt kijken om een herinnering voor het leven te kunnen maken.
Ook voor een langdurige samenwerking, op contractbasis, kunt u bij ons terecht. Wij inventariseren uw wensen, stellen hiervoor een offerte op en aan het eind van het jaar ontvangt u van ons een aantrekkelijke korting.
Heeft u binnenkort catering nodig, groot of klein, en bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden?
U kunt ons bereiken via e-mail: info@buckyscatering.nl of telefoon: 0115-610636

 

Tot de grote spijt van Scalda kunnen zij deze editie van het jaarlijkse Vrienden van Tragel Benefietdiner niet verzorgen. De Scalda locatie Podium in Middelburg waar de horecaopleidingen van Scalda gevestigd zijn, wordt op dit moment verbouwd. Dat betekent dat studenten en docenten in een andere omgeving hun onderwijs vorm hebben moeten geven en daardoor werd het voor hen onmogelijk om zich voor te bereiden op het benefietdiner.

Desondanks heeft Scalda toch geholpen bij het mogelijk maken van deze editie. Al zeker negen jaar werkt Scalda met veel plezier samen met Tragel aan het Benefietdiner Vrienden van Tragel. Vanzelfsprekend kijken zij alvast uit naar de volgende editie waarbij de studenten en docenten van Scalda weer aanwezig kunnen zijn. Zij wensen eenieder veel plezier toe op woensdag 13 april 2022.