Een heuse beleving voor het goede doel. Dat wordt het benefietdiner van de Vrienden van Tragel op woensdag 13 april 2022.

Presentatie: Marc Volleman
De presentatie is deze avond in handen van Marc Volleman en is de kracht achter De Twaalfde Man. Met meer dan 15 jaar ervaring levert hij support en advies op het gebied van marketing en communicatie, en verzorgt Marc (online) coaching en presentatie voor bedrijven en organisaties.

Muziek: De Spontaan Band
Muziek wordt verzorgd door de Spontaan Band. Spontaan is een semi-akoestische band met Jules Petit op gitaar, Ivo de Zeeuw Cajon/zang, Sandro Lefèvre bas/zang en Francoise Eier zang. De Spontaan Band is spontaan ontstaan!! Ook de (cover)nummers zijn Spontaan met spontane acties en reacties. Zij spelen van alles, van Amy Winehouse tot the Eagles en van Andre Hazes tot Tina Turner! Verzoekjes doen ze ook, beleef ook spontaan de Spontaan Band!

Veiling: De heer Bas Weemaes en  de heer Frank Josiassen
Tijdens de avond kunt u het geefdoel extra steunen en bieden op mooie producten tijdens de veiling. Naast prachtige kunstwerken worden er bijzondere culturele en culinaire zaken geveild.
De heer Bas Weemaes en de heer Frank Josiassen van het notariskantoor Stolker te Hulst,  zorgen ervoor dat de spelregels van de veiling nageleefd worden

Entertainment: Benefietquiz
Gebruik uw kennis tijdens de benefietquiz en maak kans op een mooie prijs! De opbrengst van de quiz komt ten goede aan het geefdoel van de Vrienden van Tragel.