Save the date: donderdag 11 april 2024

 

Vrienden van Tragel Benefietdiner

Elk jaar wordt het Vrienden van Tragel Benefietdiner gehouden. Deze netwerkavond wordt opgesierd met een culinair diner, een bijzondere veiling en een digitale quiz om fondsen te werven voor de Vrienden van Tragel. De opbrengst wordt gebruikt om mensen met een beperking te ondersteunen bij een goed leven.

Geefdoel

Guus Bannenberg heeft in juni afscheid genomen als bestuurder van Tragel. Om zijn vertrek te vieren, konden mensen bijdragen aan een bijzonder project: de Tragel Academie voor bewoners en cliënten. Tragel heeft als grondhouding om bewoners en cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren en participeren in de maatschappij. Dit project draagt hieraan bij.

Het afgelopen jaar zijn pilots uitgevoerd die een positief beeld hebben laten zien van de mogelijkheden die dit project biedt. Een paar voorbeelden: zelfstandig boodschappen doen, met geld kunnen omgaan, zelf kunnen koken op/met de groep.

Tragel heeft dit project omarmd door het op te nemen in de reeds bestaande Tragel Academie. Het is nieuw dat daarbij gebruik gemaakt kan worden van de kennisbank van de Academie voor Zelfstandigheid (Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland). Dit is een online platform dat organisaties ondersteunt bij het inrichten van een leeromgeving voor cursisten met een beperking.

Vrienden van Tragel wil de bijdrage van Guus Bannenberg aanvullen door de opbrengst van de benefietavond daarvoor beschikbaar te stellen. Tijdens deze avond wordt u meer verteld over dit bijzonder project.

Reserveer uw kaarten

Bent u deze editie ook van de partij? Een toegangskaart voor deze bijzondere avond kost slechts €85,-
Reserveer uw kaarten door te mailen naar  vrienden@tragel.nl

Veilingkavels

Er gaan verschillende kavels onder de hamer. Naast prachtige kunstwerken worden er bijzondere culturele en culinaire zaken geveild.
Bekijk de kavels

Sponsorpakketten

Wilt u graag sponsor worden van het Vrienden van Tragel Benefietdiner en uzelf promoten? Wij bieden u verschillende sponsorpakketten aan.
Bekijk de sponsorpakketten

Programma

Een heuse beleving voor het goede doel. Dat wordt het Vrienden van Tragel Benefietdiner.
Lees verder

Diner

Het diner wordt bereid door Moy Fa.
Lees verder

Locatie

Wij zijn met het Vrienden van Tragel Benefietdiner te gast bij PV Dow Terneuzen.
Lees verder