Naast de bestuurswisseling zijn er nog meer nieuwe gezichten bij Tragel. De Raad van Toezicht verwelkomt Jan Hendrikx (Auditcommissie) en Michiel Vermaak (commissie Kwaliteit & Veiligheid). Zij zijn per 1 juni benoemd als nieuwe leden. Willem Verhage en Ronaut den Hollander treden af omdat hun zittingstermijn voorbij is. De zittende leden zijn: Annemiek Beukman – Zuure (voorzitter), Marc Bindels (vicevoorzitter en voorzitter Auditcommissie) en Ester Zeeman (voorzitter commissie Kwaliteit & Veiligheid).

Jan Hendrikx

Nieuwe lid Jan Hendrikx is zelfstandig ondernemer in financieel advies en en actief als toezichthouder bij diverse organisaties. Hij werkte als registeraccountant/partner in de zorgsector en lid van landelijke commissies voor diverse regelingen en wetgeving.

Michiel Vermaak

Michiel Vermaak is geen onbekende binnen Tragel; hij was ongeveer acht jaar geleden waarnemend geneesheer-directeur. Hij is arts voor verstandelijk gehandicapten, werkt bij de zelfstandige behandeldienst Novicare en is Straatdokter in Rotterdam. Michiel is ook voorzitter van de commissie wet- en regelgeving van de Nederlandse vereniging voor artsen VG en lid van de registratie commissie geneeskundige specialisten.