Een rondje wallen in Hulst waarbij je onderweg de afgebeelde foto’s moet zoeken en vragen moet beantwoorden.. Kinderen kunnen vrij rondrennen want er is geen verkeer, overal zijn leuke  speeltuintjes en picknick plekken dus neem je kleedje mee!
De tocht is 3,5 km en komt ook nog eens langs leuke bezienswaardigheden. Jullie zijn verzekerd van een aantal uur fun en beweging.

Mee als begeleiding?

De kinderwandeltocht is zonder begeleiding. Ga je mee als volwassen? Meld je dan aan voor de volwassen wandeltocht, zodat je bent voorzien van een lunchpakket.

Kosten

De kinderwandeltocht kost €5,- p.p. inclusief fotozoektocht, lunchpakket en presentje. Let op: betalen voor inschrijven kan voorlopig alleen nog via salaris crediteren. De optie iDEAL is momenteel nog niet beschikbaar.

Lunchpakket voor kinderen

Inclusief een lunchpakket voor kinderen van ‘t Voss&Rijck ter waarde van €12,-

  • Twee zachte broodjes: 1 met goed en 1 met zoet
  • Tussendoortje: halve pannenkoek met suiker
  • Millionaire’s shortbread: koek/caramel/chocolade
  • Appel
  • Drank: Flesje sinaasappelsap/appelsap
  • Speelgoedje

Lunchpakketten kunnen opgehaald worden tussen 10.00 en 12.00 uur.

Start en aankomst

Je begint en eindigt aan ’t Voss & Rijck.

Omdat het nieuw is..

Wordt er nog volop gewerkt aan de laatste technische zaken! Betalen voor inschrijven kan voorlopig alleen nog via salaris crediteren. De optie iDEAL is momenteel nog niet beschikbaar. Heb je je ingeschreven maar geen of een lege bevestigingsmail ontvangen? Stuur dan een mailtje naar wik@tragel.nl

 

Laat je verrassen en doe mee! Schrijf je in via wik@tragel.nl