Bekend met de verwendagen van Tragel? Dit zijn bijzondere dagen voor bewoners en cliënten van Tragel waar iets extra’s wordt gedaan.

Op vrijdag 21 september 2018 is er een bijzondere verwendag, er wordt dan een Hollandse feestmiddag georganiseerd. In restaurant ‘t Palet in Clinge zullen bekende Nederlandse artiesten optreden. Onder andere Ronnie Tober komt deze middag naar Tragel, bekend geworden met “Breng die rozen naar Sandra”. Andere optredens zijn er van Marco de Hollander en Bob Offenberg die bekend zijn van de Nederlandse tv waar zij regelmatig gast zijn bij Hart voor Muziek en Toppers van Oranje. Ook zal Ad van Opstal optreden als Jantje Koopmans.

Deze verwendag is voor de cliënten van de Kinderboerderij Clinge, Babbelaar, Palapper en het Palet. Die dag staat ook in het teken van “verbinden”. Doel is om bewoners van Tragel in contact te brengen met mensen uit de buurt. U bent dus van harte uitgenodigd! Voor €10,- (exclusief drank) kunt u erbij zijn op vrijdag 21 september 2018 van 12.30 uur tot 15.00 uur.
Meer info: k.vermunt@tragelzorg.nl of s.vanpoele@tragelzorg.nl