Je bent op je best als je gezond eet en drinkt. De versbox van ’t Palet maakt dat wel heel makkelijk, met alle ingrediënten en recepten bij de hand. De versboxen zijn bedoeld voor medewerkers, cliënten die begeleid zelfstandig wonen of woongroepen.

 

Marc Maes van ’t Palet: “Je hoeft niet na te denken over wat je wilt eten. Met onze versbox heeft iedereen op een snelle manier een gezonde maaltijd op tafel. Het is erg leuk om de boxen samen met de cliënten klaar te maken. We hebben er veel plezier in en dat geeft iedereen veel voldoening.” De maaltijdboxen zijn voor het eerst gemaakt tijdens de coronaperiode. Een mooi alternatief omdat het restaurant de deuren niet kon openen.

Bij ’t Palet worden komen elke dag tientallen restaurantgasten een hapje eten. Ook worden er dagelijks 120 warme maaltijden en 120 versboxen bereid. Begeleider Vanessa Reynders: “Voor onze cliënten zijn de versboxen zijn een uitkomst. Het is gemakkelijk en spreekt de cliënten aan. Het is een goede manier om verse producten aan te bieden en geeft de cliënten inspraak in wat ze eten.”