“Jaren geleden ben ik gestart in Sluiskil bij Tragel (toen de Sterre). Ik heb de verhuizing naar Clinge meegemaakt en heb er altijd met plezier gewerkt. Ik ben er tussenuit geweest met de komst en zorg voor mijn kinderen. Als herintreder ben ik teruggekomen op een woonlocatie van Tragel in Terneuzen. Toen mijn man voor zijn werk naar het buitenland moest, ben ik helaas weer gestopt met mijn werk bij Tragel.

“Daarom heb ik mijn hulp aangeboden als vrijwilligster”

Na het buitenlands avontuur, voelde ik me toch nog erg betrokken bij het welzijn van de bewoners en cliënten bij Tragel. Daarom heb ik mijn hulp aangeboden als vrijwilligster. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om zo iets extra te kunnen betekenen voor bewoners!

“Fijn om samen te bewegen én te genieten.”

Wekelijks ben ik op dinsdag te vinden in  zwembad De Vliegende Vaart in Terneuzen. Het water geeft bewoners zo veel ontspanning. Ook al worden er baantjes getrokken, de sfeer is altijd goed. Fijn om samen te bewegen én te genieten.

Ook help ik bij de maandelijkse activiteiten op zaterdagmiddag in de Kameleon. Omdat ik bij Tragel heb gewerkt, ken ik veel bewoners. Dat maakt het samen zijn heel gezellig. Beetje ‘ons kent ons gevoel’, de verhalen wederzijds, de ups & downs die verteld worden.

“Het geeft mij een goed gevoel om bewoners een leuke middag te geven.”

Het geeft mij een goed gevoel om bewoners een leuke middag te geven. Ik word daar blij van en hoop nog lange tijd vrijwilliger te kunnen zijn.”

Zet jouw enthousiasme en talent om in een betekenisvolle en gewaardeerde activiteit!

Meer weten of actief worden als vrijwilliger? Lees snel verder en neem vrijblijvend contact op.