Met tal van activiteiten en initiatieven maakt Tragel verbinding met de samenleving in Zeeuws-Vlaanderen. Het motto ‘Samen doen’ komt tot uiting dankzij de betrokken inzet van veel vrijwilligers en Tragel-medewerkers.

Zo was er in april tijd voor lekker eten en drinken en netwerken tijdens de zesde editie van het Benefietdiner, dat werd georganiseerd door de Vrienden van Tragel. De opbrengst van de avond -10 duizend euro- was voor het goede doel: een persoonlijke reistas voor bewoners en cliënten. Studenten van Scalda bereidden de maaltijden. Leerlingen van De Rede, Scalda en het horecateam van Tragel bedienden de gasten.

Ook de Tragel Games begin mei was een spektakel. Het Dreamteam Udenhout ASVZ kwam als debutant naar dit jaarlijkse festijn en kroonde zich na een dag sport en spel tot winnaar! In totaal deden er veertien teams mee. Naast Tragel-teams waren er ook teams van Stichting ’t Huus, S&L Zorg Bergen op Zoom, S&L Roosendaal en Thomashuis Lepelstraat. Daarnaast waren er tientallen deelnemers voor de oude volksspelen.

Onder het mom ‘bewegen is gezond’ organiseerden Tragel en stichting Hulst voor Elkaar begin juni een Rollatorloop. Een ludieke activiteit, bedoeld voor iedereen met een rollator of rolstoel.

Sterrefeesten 
Aanstaande zondag 10 juni, is het Sterrefeesten. Het wordt een feest voor iedereen: bewoners, cliënten, medewerkers, familie, vrienden en de omgeving van Tragel. Ook u bent welkom op locatie De Sterre in Clinge, tussen 11.00 en 17.00 uur. Klik hier voor een overzicht van alle evenementen en activiteiten.