​Afgelopen periode hebben de camera’s op volle toeren gedraaid bij Tragel, uiteraard volgens de geldende richtlijnen. Er zijn opnames gemaakt op locaties bij Tragel voor tv-uitzendingen. Wat, waar en wanneer komt het op tv?

RTL – Helden van nu

Onderwerp?
RTL 4 zet in het tv-programma de Helden van Nu mensen in het zonnetje. Bij Tragel zijn drie collega’s door bewoners van de Iepenlaan in het zonnetje gezet.

Maarten (1e begeleider), Marilyn (BBL-leerling/begeleider) en Jilka  (manager Wonen en Werken) vertellen over de invloed van de coronamaatregelen bij Tragel, wat hun werk zo bijzonder maakt en waarom ze hier trots op zijn.
Bewoners Lianne en Tom vertellen in het tv-programma hoe zij de bijzondere coronatijd ervaren binnen de leefruimte Iepenlaan/Dagboog in Terneuzen. Kijken dus!

Zender?
RTL 4

Wanneer?
Zondag 11 oktober ca. 16.30 uur
Herhaling 1: zaterdag 17 oktober ca. 12.30 uur
Herhaling 2: Zondag 31 januari ca. 14.00 uur
En vervolgens ook terug te kijken via RTL XL.

Omroep Zeeland – Thuis in Zeeland!

Onderwerp?
Het tv programma gaat over anders wonen en flexibele woonruimtes voor mensen die in Zeeland komen werken en hier willen huisvesten. Collega Nicholas is in Hulst komen wonen en gaan werken bij Tragel. Hij geeft een inkijkje in hoe dat is gegaan en neemt Omroep Zeeland ook mee naar het werk op woonlocatie Hofplein 3-5 in Clinge.

Zender?
Omroep Zeeland

Wanneer?
Donderdag 22 oktober, ca. 17.11 uur

Dank aan collega’s, bewoners en cliënten die hieraan mee hebben gewerkt!