Vaccineren is jouw eigen keuze en dat wordt gerespecteerd. Het is wel belangrijk om na te denken of je je wel of niet wilt laten vaccineren. Er wordt veel informatie gedeeld en er zijn ook nog veel onbeantwoorde vragen. Het is logisch dat je nog twijfels hebt en je je goed wilt oriënteren voordat je jouw keuze maakt. Denk na over vaccineren en praat er over met je team.

Stellingen corona vaccinatie

Hieronder staan zeven stellingen die jij samen met jouw collega’s binnen je team kunt bespreken. Er zijn geen goede of foute antwoorden. Belangrijk is om elkaars mening te respecteren en elkaar vragen te stellen over de motivatie waarom je het eens of oneens bent met een stelling, zonder daarbij de ander te veroordelen.
De stellingen kunnen helpen om het gesprek over vaccinatie tegen het coronavirus binnen jouw team bespreekbaar te maken. Zo kom je er samen achter hoe er binnen het team over het onderwerp wordt gedacht. Wellicht krijg je nieuwe inzichten en kun je ook jouw eigen inzichten delen.

Tip:

Neem bijvoorbeeld een groen en een rood papier bij de hand, om te tonen of je het eens (groen) of oneens (rood) bent met de stelling.