Deze fiets werd overhandigd door Lions Club Oost-Zeeuws Vlaanderen en Vrienden van Tragel, die beide een bedrag gedoneerd hebben voor de aankoop van deze duo-fiets.Medewerkers en bewoners van locatie Hoevedreef 7a zijn zeer verguld met deze gift!

Feestelijke overhandiging
We werden welkom geheten door Monique Elegeert. In haar welkomstwoord onderstreepte zij het belang van een duo fiets voor bewoners met een ernstige verstandelijke beperking. Bewoners kunnen gezellig samen fietsen, ook als ze iets minder stabiel zijn of niet alleen kunnen fietsen. Samen bijvoorbeeld ook om kleine boodschap in Hulst. Op deze manier wordt hun kwaliteit van leven sterk verbeterd.

Na het welkomstwoord overhandigde burgemeester Jan Lonink, voorzitter van bestuur Vrienden van Tragel symbolisch de sleutel aan bewoner Robin Piessens, waarna ze samen een rondje fietsten met Robin als trotse bestuurder.

 

Hierna waren Pieter Borm en Jan Sips van de Lions Club Oost Zeeuws Vlaanderen en George Hendriks en Guus Bannenberg namens bestuur Vrienden van Tragel aan de beurt om de duo fiets uit te proberen. Als afsluiting genoten alle aanwezigen van koffie en gebak op de locatie Hoevedreef 7A.