We gaan hierbij steeds uit van de mogelijkheden van de cliënt. De jobcoach begeleidt deze cliënten om op maat en in het tempo dat past het werk eigen te maken. Waar mogelijk kan dit ook leiden tot werk met loon.

Werken met ondersteuning van de jobcoach

In veel bedrijven zijn werkzaamheden, waarvoor geen opleiding nodig is. Ze blijven vaak liggen, omdat anderen dingen op dat moment belangrijker zijn. Toch is het voor een werkgever erg belangrijk dat deze taken gedaan worden. Hierin kan jij een goede bijdrage leveren. Bij het aanleren en uitvoeren van deze werkzaamheden, wordt je begeleid door een jobcoach van Tragel.

Aan de slag!

Als je aan de slag wilt op een begeleide werkplek, dan zal er een gesprek met de jobcoach plaatsvinden. Soms is er al een werkplek beschikbaar, soms word er een nieuwe plek gezocht. Het bedrijf, jij en jobcoach maken samen afspraken over hoe jij als werknemer wordt ondersteund. Van kennismaking in het bedrijf tot ondersteuning op de werkvloer. Als blijkt dat je zelfstandig verder kan, bouwt de jobcoach de ondersteuning geleidelijk af. De jobcoach blijft altijd op de achtergrond voor jou beschikbaar. Je werkt op basis van een vrijwilligers-en een samenwerkingsovereenkomst. Waar mogelijk kan dit leiden tot werk met loon.

Contact

Interesse of wil je meer informatie? Neem contact op met onze jobcoaches via E: jobcoaches@tragel.nl
Woon je bij Tragel, vraag dan je eerste begeleider een werkwens in te dienen bij zorgadvies.