Vrije tijd

Bewoners en cliënten besteden hun vrije tijd zoals zij dat willen. De medewerkers van Vrije Tijd zorgen dat er van alles te doen is. Er zijn clubjes, evenementen en activiteiten. Ook kunnen zij op reis. De wensen van de cliënten zijn steeds uitgangspunt. De insteek is samen zijn en ontspannen. Voor de ene cliënt betekent dat sporten. Voor de ander is dat creatief bezig zijn of gewoon samen koffiedrinken. De activiteiten van Vrije tijd worden begeleid door vrijwilligers. Waar nodig is er ook professionele begeleiding. Neem eens een kijkje op onze evenementenkalender!

Vrijwilliger worden bij Tragel

Vrijwilligers spelen een belangrijke rol bij Tragel. Zij maken het verschil en zetten zich belangeloos in bij activiteiten van Vrije Tijd, evenementen en dagbesteding van onze bewoners en cliënten. Wie we nodig hebben? Dat lees je hier.

 

Reis Shop

Vakantie is een manier om er even helemaal uit te zijn. De Reis Shop van Tragel bezorgt cliënten en bewoners een zorgeloze vakantie, dagtochtjes en uitstapjes. De Reis Shop heeft een netwerk van gespecialiseerde touroperators en vakantieparken. Onze cliënten gaan ook op groepsvakantie of ondernemen individuele reizen, onder begeleiding van vrijwilligers.

Met een verstandelijke beperking op reis: de Reis Shop regelt het!

FC Barcelona-fan Werner kijkt uit naar zijn citytrip naar Barcelona: “En na de wedstrijd gaan we een cerveza drinken en kijken naar de Spaanse chica’s.”, aldus Werner.
Bekijk hier de volledige reportage van Omroep Zeeland.