Een geslaagde avond en een mooie beleving voor het goede doel. Dat was de 7e editie van het Vrienden van Tragel Benefietdiner, met een opbrengst van ruim €16.000!

Woensdag 17 april schoven in totaal 130 gasten aan in de tot een feestelijke zaal omgebouwde ruimte van het Voorlichtings- en Opleidingscentrum Glastuinbouw in Westdorpe. Deze culinaire netwerkavond werd opgesierd met een bijzondere veiling en een heuse quiz om fondsen te werven voor de Vrienden van Tragel.

Het diner met passende themagerechten werd op locatie bereid door Scalda College voor Hotelmanagement en Gastronomie met verse streekproducten uit onder andere de kas. Studenten van Scalda, Lodewijk College en het horecateam van Tragel verzorgen de bediening. De avond werd gepresenteerd door Marc Volleman van De twaalfde Man. Onder de hamer van veilingmeester George Hendrikse werden de kavels geveild. Het benefietdiner werd mede mogelijk gemaakt door Dethon, Scalda, FOOX Groothandel de Smet, Jouw Events Partners, Cows & Stars en alle andere sponsors. Dank namens Vrienden van Tragel!

De volledige opbrengst van ruim €16.000 wordt dit jaar besteed aan de aanleg van een oefenpad bij het Special Cruyff Court in Clinge. Op het oefenpad leren mensen lopen op verschillenden ondergronden. Hierdoor wordt bewegen gestimuleerd en gewerkt aan valpreventie.