Bewoners en cliënten van Tragel kunnen met begeleiding naar Vestrock Junior op zondag 2 juni 2019 dankzij honderd gedoneerde toegangskaarten door Drankenhandel Pluym.

Tragel is een maatschappelijke organisatie in Zeeland en ondersteunt mensen met een beperking om een goed leven te leiden. Een leven als ieder ander, gewoon meedoen, is voor mensen met een beperking niet eenvoudig. Het kost vaak extra geld, dat uit financiering of eigen inkomen niet altijd beschikbaar is. Een bezoek aan bijvoorbeeld een festival is dus niet vanzelfsprekend.

Voldoende reden dus voor een feestelijk moment in restaurant ‘t Palet, waar de toegangskaarten voor Vestrock Junior werden uitgereikt aan bewoners en cliënten van Tragel. Voor veel van hen is muziek een belangrijk onderdeel in het dagelijks leven. Ze kijken enorm uit naar het festival in Hulst. Het toppunt van de uitreiking is de blijdschap van de bewoners en cliënten, dankzij de donatie van Drankenhandel Pluym.

Drankenhandel Pluym is een van de grootste drankenhandels van Zeeuws-Vlaanderen en staan voor bijna zestig jaar enthousiast, typisch Zeeuws ondernemerschap. Ze werken al zo’n vijf jaar samen met Vestrock voor bieren, frisdranken en infrastructuren zoals koelkasten. Tragel is Drankenhandel Pluym erg dankbaar voor deze donatie!