Label DOOR

DOOR is onderdeel van Tragel. Voormalig Stichting Door en Tragel zijn per januari 2019 gefuseerd en samen verder gegaan. Tragel is een maatschappelijke organisatie in Zeeland en ondersteunt mensen met een beperking om een goed leven te leiden. Het label DOOR is door Tragel ontwikkeld, met de komst van het aanbod forensische zorg. Het label is een ondersteuningsprogramma dat breed wordt ingezet in de forensische zorg voor (ex-)justitiabele van 18 jaar of ouder. Het motto luidt: SAMEN door! Samen verder werken aan zelfstandigheid.

Coronavirus (COVID-19)

DOOR is onderdeel van Tragel. Tragel volgt de ontwikkelingen omtrent coronavirus (COVID-19) nauwlettend. Het actuele beleid en de maatregelen van het RIVM zijn leidend. De informatiepagina over de maatregelen omtrent het coronavirus is telkens actueel.
Bekijk hier de informatiepagina over het coronavirus (COVID-19).

Algemene informatie

Op onderstaande pagina’s is informatie te vinden over zeggenschap, kwaliteit, nieuws, ervaringsverhalen, werk en talent ontwikkelen. Deze informatie verwijst naar de algemene organisatie informatie van www.tragel.nl, omdat DOOR onderdeel is van Stichting Tragel.

Kwaliteit

Lees verder

Zeggenschap

Lees verder

Werk en talent ontwikkelen

Lees verder

Nieuws en ervaringsverhalen

Lees verder