Een geslaagde avond en een mooie beleving voor het goede doel. Dat was de digitale editie van het Vrienden van Tragel Benefiet, met een opbrengst van €11.200!


Woensdag 14 april ‘zoomden’ zo’n 130 gasten in bij het digitale evenement om fondsen te werven voor Vrienden van Tragel. Het Vrienden van Tragel Benefiet werd live uitgezonden vanuit de studio van Jouw Event Partners in Kloosterzande. Jan Lonink gaf in de vooravond het voorzitterschap door aan Frits Hendriks, de nieuwe voorzitter van Stichting Vrienden van Tragel. Waarna Guus Bannenberg, bestuurder van Tragel, samen met Frits de gasten van harte welkom heette.

De gasten werden voorzien van een thuisbezorgde borrel box met culinaire versnaperingen, verzorgd door Scalda College voor Hotelmanagement en Gastronomie, FOOX en cliënten van Tragel. Vanuit de studio lieten de chefs van Scalda en restaurant ’t Palet van Tragel zien hoe de culinaire amuses thuis bereid moesten worden. Achter de bar showde Ashwin van Bottles Next Door hoe de drankjes heerlijk geserveerd konden worden. Een heerlijke beleving!

De presentatie van de avond was in handen van Marc Volleman, de kracht achter De Twaalfde Man. Akoestische band Recall zorgde voor swingende beats met nummers van the Eagles, Tina turner, The Beatles, Van dik hout tot Andre Hazes en vele anderen!

Deze bijzondere digitale avond werd opgesierd met een bijzondere veiling. Onder de hamer van veilingmeester George Hendrikse werden kavels geveild. Van een prachtig schilderij tot een ware brainstormsessie van Cows & Stars. Voor elk wat wils en er werd gul geboden!

De volledige opbrengst van €11.200 wordt dit jaar besteed aan smart-tv’s voor woonlocaties. Met de komst van de coronapandemie is duidelijk geworden dat alternatieven voor bezoek en evenementen, zoals digitaal contact, heel belangrijk zijn. Met de smart-tv’s kan naast beeldbellen, ook gewoon televisie worden gekeken én populaire streamingdiensten zoals Netflix en Disney+.

Tot slot gaf sponsor Dethon, waar we voorgaande jaren te gasten waren met het benefiet, de sleutel door aan DOW. Waar hopelijk volgend jaar weer een fysieke netwerkavond mogelijk is.

Het Vrienden van Tragel Live Benefiet werd mede mogelijk gemaakt door Dethon, Scalda, FOOX Groothandel de Smet, Jouw Events Partners, Cows & Stars, DOW en alle andere sponsors.

Dank namens Vrienden van Tragel!