Het is voor iedereen een bijzondere tijd. Ook voor bewoners en cliënten bij Tragel. Zij maakten van de nood een deugd en zorgden voor een verrassing.

Maatregelen
De dag ziet er voor bewoners en cliënten van Tragel nu heel anders uit. Tragel volgt, net als iedereen, het actuele beleid en maatregelen van de overheid en het RIVM op. Dagbestedingen zijn met ingang van 17 maart 2020 gesloten tot en met tenminste 28 april 2020 en bewoners mogen geen bezoek ontvangen. Dat is een flinke periode en het valt niet mee om iedere dag leuk te maken.

Verrassing
Samen maken we er het beste van. Zo kwamen bewoners en cliënten van Tragel tot het initiatief om collega zorginstellingen een hart onder de riem te steken. De afgelopen weken zijn ze druk in de weer geweest met een creatieve verrassing. Er werd op verschillende woningen van Tragel getekend en geknutseld voor de bewoners van SVRZ en ZorgSaam. Afgelopen week werden de spullen, geheel volgens de geldende richtlijnen, bezorgd aan de ouderenzorglocaties van SVRZ en ZorgSaam. Medewerkers van de zorginstellingen legden de beelden zelf vast.