Op woensdag 11 april 2018 organiseert Tragel het jaarlijkse benefietdiner voor de Vrienden van Tragel. Samen met partners Scalda en Dethon bieden wij u een fantastische Hollandse netwerkavond!

Geniet deze avond van heerlijke gerechten, livemuziek en (oud) Hollands entertainment!
Er is een veilingronde waar naast prachtige kunstwerken ook bijzondere culturele en culinaire zaken worden geveild. In de pop-up store van Tragel Shop worden unieke producten verkocht zoals het Ontbijtservies ‘Nederland aan tafel’. U kunt tussendoor meespelen met de Hollandse spelen. Koop uw loten, spaar zegeltjes voor een volle kaart en maak kans op een mooie prijs!
Wilt u liever op een andere wijze sponsoren en uzelf promoten? Kijk dan bij de sponsorpakketten op http://tragelzorgbenefiet.nl/

De opbrengst van het benefietdiner wordt dit jaar besteed aan een gepersonaliseerde reistas voor bewoners en cliënten. De commissie Samen Doen van de Vrienden van Tragel maakt zich hard voor het organiseren van betaalbare vakanties voor de bewoners en cliënten van Tragel. Om de vakanties een extra feestelijk tintje mee te geven, willen we hen graag een reistas aanbieden voor persoonlijke spullen én met een vakantiegeschenk naar keuze zoals een leuk spel, knuffel of handdoek!

Reserveer uw kaarten
Bent u deze Hollandse editie ook van de partij? Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De toegangskaarten kosten 75 euro per stuk inclusief uitgebreid diner en drankjes. Reserveer uw kaarten daarom snel op: http://tragelzorgbenefiet.nl/