Door vernieuwde technologie en bevindingen zorgt Tragel met het project Lekker Slapen voor een goede nachtrust.

Bij Tragel is er begin 2021 een proef met een multisensorische stoel gedaan Sterredreef 25 en 29. Om te voorkomen dat cliënten overdag dutten waardoor ze ’s nachts beter zouden slapen. De proef met deze stoel was een onderdeel van het project Lekker Slapen, waarmee Tragel deelneemt aan de Innovatie-impuls.

Dit heeft het inzicht gebracht dat de inzet van de stoel niet de enige oplossing kan zijn voor een betere nachtrust. De vervolgstap is het proces van slapen verder in kaart brengen, met focus op het herijken van het slaapteam, een nieuw instrument borgen voor slaapmetingen en meer aandacht voor het voorkomen van slaapproblemen. Verbinding tussen dag en nacht, maar ook kennis en bewustwording over slaap en leefstijl.

Omroep Zeeland werd nieuwsgierig, want in een relax stoel val je toch júist in slaap? Collega’s Annet van Alten en Valerie Martens leggen het uit bij Omroep Zeeland. Bekijk het nieuwsitem hier op Omroep Zeeland.

Nog meer weten over hoe cliënten ‘s nachts beter kunnen (door)slapen? Je bent van harte welkom op Tragel Webinar Lekker Slapen op maandag 27 september 2021 van 15.00-16.30 uur. Deze webinar is in principe voor medewerkers van Tragel, maar zou je ook een kijkje willen nemen? Laat het Tragel via deze link weten. Je bent van harte welkom!

Fotobron: Omroep Zeeland