De CAO voor ruim 200.000 werknemers in de gehandicaptenzorg, waaronder ook Tragel, is een feit. Het voorlopige akkoord dat de werkgeversvereniging voor de Gehandicaptenzorg heeft bereikt met de vakbonden over het verbeteren van de cao, is door alle partijen goedgekeurd.

Goede afspraken
Dit betekent voor medewerkers van Tragel belangrijke verbeteringen en goede afspraken. De belangrijkste verbeteringen zoals een loonsverhoging van in totaal 10 procent in zestien maanden vanaf 1 september 2023 tot en met 31 december 2024. Daarnaast is er verbetering in de toeslagen voor onregelmatig werk, een gunstigere reiskostenvergoeding en extra aandacht voor het protocol om veilig werken te versterken.

Blij met nieuwe CAO
Tragel is hier blij mee. Medewerkers doen elke dag ontzettend belangrijk werk, door de meest kwetsbare personen in onze samenleving te ondersteunen en begeleiden bij een goed leven. Het is mooi dat de zorgprofessionals met deze CAO de waardering krijgen die zij verdienen.

Nieuwe CAO online in augustus
CAO-partijen werken op dit moment aan het maken van de nieuwe salaristabellen en het aanpassen van de tekst van de CAO Gehandicaptenzorg. De VGN zet de CAO op zijn website. De aangepaste CAO-tekst is half augustus beschikbaar op de website.

Interesse in werken bij Tragel?
We maken graag kennis! Heb je nu nog niet de juiste opleiding, maar wel het talent? Of de juiste opleiding én het talent? Bij Tragel kun je aan de slag. Kijk op www.werkenbijtragel.nl of neem vrijblijvend contact met ons op om kennis te maken via werken@tragel.nl of telefonisch via +31 (0)6 83 27 79 85.