Ben je op zoek naar een leuke stage, waar je veel kunt leren én doen? Of ga je je grenzen verleggen als jobstudent? Wil je op verschillende plekken ervaren hoe werken in de zorg voor mensen met een beperking is? Het kan allemaal bij Tragel. We werken met veel verschillende doelgroepen, op heel veel locaties. Met trots zeggen we daarom: wij hebben de meest veelzijdige -en de leukste- stage voor je. Je doet en leert veel bij ons. Zo ontdek jij je talent met de allerleukste doelgroep die er is.

 

Waar ga je aan de slag?

Tragel heeft voor jou mooie stageplaatsen om ervaring op te doen. Je komt in een enthousiast team waarin ruimte is om te leren en om te doen. Bewoners en cliënten van Tragel hebben verschillende ondersteuningsvragen, op verschillende locaties in Zeeuws-Vlaanderen. Samen bouwen we aan een goed leven voor hen. Jij bouwt aan je eigen toekomst. Met jouw stage ga je op zoek naar je talenten en kijk je of een baan in de zorg voor mensen met een beperking bij je past.

 

Wat doe je?

Je bent op zoek naar een goede, erkende stageplaats voor je opleiding. Je volgt een zorg-gerelateerde of agogische opleiding aan het MBO of HBO in Nederland, of voor de Belgische studenten het BSO/TSO of graduaat.

We ontvangen trouwens niet alleen stagiairs voor de zorg met open armen. Ook als student met een andere studierichting kan jij een belangrijke schakel worden binnen onze organisatie. Onze vaste medewerkers worden graag bijgestaan door gemotiveerde stagiaires/jobstudenten.

 

Wat krijg je?

 • Een toffe leerzame en uitdagende leerplek. Omdat we werken met heel veel verschillende doelgroepen, krijg je een brede indruk van werken in de zorg voor mensen met een beperking. Onder leiding van een vaste stagebegeleider ga je aan de slag met je eigen ontdekkingstocht in een leuke werkomgeving, vol nieuwe indrukken en ervaringen. Wat zijn je talenten, wat past bij je en vind je dat bij Tragel? We helpen je bij je zoektocht en zorgen dat je ontdekt waar je goed in bent.
 • Geld. Je krijgt een stagevergoeding volgens de cao Gehandicaptenzorg.
 • Een boeiende werkplek. Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontdekken en later ontwikkelen.
 • Fijne collega’s. Je nieuwe collega’s kunnen niet wachten om je te laten zien waar zij werken. Je krijgt een vaste begeleider die je alles gaat vertellen over werken bij Tragel.

 

Meer informatie?

Ben je op zoek naar een HBO / Hogeschool / Graduaat / Bachelor stageplek? Neem contact op met Peter Klären via tel: 0031 6 82 83 39 90.

Ben je op zoek naar een MBO / Secundair Onderwijs stageplek? Neem contact op met Thomas de Moor via tel: 0031 6 16 17 40 39.

 

Op naar jouw droomstage

Solliciteer meteen naar de leukste stageplaats!

 

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een nieuw venster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Team opleidingen staat je graag te woord!

Bel 0031 6 82 83 39 90 of 0031 6 16 17 40 39 Solliciteer direct