Je zoekt een nieuwe baan? Eentje waar je je ‘ei in kwijt kunt’. Waar je je goed voelt. Waar je van betekenis bent, elke dag weer. Waar je blijft leren en je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Waar je werkt in een hecht team, en zorgt voor een heel dankbare doelgroep. Klinkt dat goed? Dan hebben een baan voor het leven voor jou.

 

Waar ga je aan de slag?

Je komt terecht bij Tragel in Zeeuws-Vlaanderen, op slechts 300 meter van de Belgisch-Nederlandse grens. Het dorp Clinge grenst aan de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

Wat ga je doen?

Jouw talent moet je wellicht nog ontdekken, of misschien ben je er juist wel al achter. Samen vinden wij de baan bij Tragel die bij jou past. Je hoeft niet direct te kiezen. We bieden je de kans om rustig uit te vinden waar je naar op zoek bent. Je gaat werken met bewoners en cliënten met een beperking, in alle fasen van het leven en in alle leeftijden. Samen met je collega’s bied je zorg en ondersteuning voor een goed leven. Je doet wat nodig is om hen te begeleiden in het dagelijks leven, bij wonen en dagbesteding. Tragel heeft heel veel verschillende doelgroepen. Het mooie daarvan is dat je daar waar je op je best bent aan de slag kunt.

Wat heb je nodig?

Om in de zorg voor mensen met een beperking aan de slag te gaan, moet je naast een hart voor de zorg hebben, stevig in je schoenen staan. Je krijgt te maken met onverwachte situaties. Samen met je collega’s weet je van aanpakken. Samen ga je voor oplossingen! Je hebt oog voor detail en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Jouw interesse voor de wereld van je cliënten en hoe zij dingen beleven houdt je scherp. Je bent flexibel, want een dag is vaak niet te plannen. Dat je goed met mensen kunt omgaan, is vereiste nummer 1. Je ziet wat je cliënten nodig hebben, ondersteunt ze en beweegt met ze mee.

Wat krijg je?

 • Geld. Je salaris hangt af van je opleiding en ervaring.
 • Nog meer geld. Boven op je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33 procent. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Fijne collega’s. Je nieuwe collega’s kunnen niet wachten om met je samen te werken.
 • Filevrij naar je werk. Vanuit Gent ben je 45 minuten onderweg, vanuit Antwerpen 35 minuten en vanuit Sint-Niklaas 20 minuten.
 • Vitaal beroep. Een baan in de zorg voor mensen met een beperking waarin jij onmisbaar bent voor de cliënten en bewoners van Tragel.
 • Een boeiende werkplek. Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
 • Contract. Contract voor onbepaalde tijd. Je contract hangt af van je functie en ervaring, en er is twee maanden proeftijd.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. De zorg, ondersteuning en behandeling is nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben een eigen Tragel Academie.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 balansuren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Informatie. Wanneer je vanuit België over de grens werkt in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn om te weten. We helpen je hierbij.

Eerst even kennismaken?

Graag horen we wie jij bent en wat je in je mars hebt. Neem contact op, en kom eens langs. We gaan graag met je in gesprek. Zonder verplichtingen, met veel kansen voor jou! Wil je een keertje meelopen, dat kan altijd. Of kom naar een Open avond. Een aantal keer per jaar kun je binnen stappen en dan hoor je alles wat je weten wilt.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een nieuw venster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

We staan je graag te woord!

Bel 0031 6 83 27 79 85 Solliciteer direct