Tragel biedt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via de Tragel Academie of via BBL trajecten in samenwerking met Zeeuwse opleidingsinstituten. Heb je (nog) niet de juiste diploma’s om direct op een functie te solliciteren? Maar ben je wel bereid om te leren en te ontwikkelen als professional bij Tragel? Laten we dan kennis maken! Want bij Tragel kan dat. Je kunt aan de slag in een betekenisvolle baan.

Er is werk voor jongeren, zij-instromers, switchers, partners van expats, nieuwkomers (ook uit het buitenland) en herintreders. Wij begeleiden je naar je nieuwe functie. Of je je wilt omscholen, plannen hebt om uit het buitenland of elders uit Nederland naar Zeeland te komen, of dat je zin hebt in een nieuwe carrière. Tragel biedt begeleiding en ontwikkeling van a tot z. Op naar de baan van jouw leven!

Gewoon dóen!

En wat wij zeker weten: hier krijg je geen spijt van. Het mooie Zeeuws-Vlaanderen ligt aan je voeten. Hier zijn de huizen voordeliger, is het leven zonniger en je werk echt waardevol. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en je hebt een stabiele baan bij een van de grootste werkgevers van de regio. Wat wil je nog meer?

Kijk alvast welke vacatures we op dit moment hebben. Op termijn hebben we nog veel meer mensen nodig! Wil je meer weten over talent ontwikkeling bij Tragel? Neem contact met ons op, en wij gaan voor jou aan de slag. Zodat jij bij ons aan de slag kunt, vanuit je hart.

Uit het buitenland

Woon je niet in Nederland, maar zie je jezelf wel werken in de zorg bij Tragel? Ook dan zitten we klaar voor jou. We helpen je op pad. In een paar stappen ben jij er klaar voor!

  • Aanvragen Burgerservicenummer (BSN) bij de gemeente (Hulst, Terneuzen of Sluis) waar je werkzaam bent. BSN is je eigen persoonsnummer voor contact met de overheid, bijvoorbeeld voor zorg of belastingen. Dit is vergelijkbaar met een Rijksregisternummer in België.
  • Het afsluiten van een Nederlandse ziektekostenverzekering. Je houdt je eigen mutaliteit en kan dus ook in België gebruik blijven maken van medische zorg.

Tragel helpt je graag! Bekijk de volledige brochure Werken in Nederland.

Stage

Met een stage bij Tragel zit je goed! Wij hebben altijd ruimte in onze teams voor enthousiaste stagiairs op hbo- en mbo-niveau van verschillende opleidingen. Ben je student uit Nederland óf België en wil je graag ervaring op doen in de zorg voor mensen met een beperking. Dan ben je hier aan het juiste adres! Je krijgt een stagevergoeding zoals in de cao Gehandicaptenzorg is vastgesteld.

Zie jij jezelf wel werken en leren in de zorg bij Tragel? Neem dan, ongeacht je vooropleiding, contact met ons op! Stuur een open sollicitatie en je wordt gegarandeerd binnen twee weken uitgenodigd voor een oriëntatiegesprek om jouw mogelijkheden en wensen te bespreken.