Ben jij een zelfverklaarde nachtuil, ga je niet op ‘acceptabele’ tijden naar bed én hou je graag de boel in de gaten? Dan is dit écht iets voor jou! Als nachtwaker ben jij in de avond- en nachturen alert. Wanneer de meeste mensen slapen, ben jij op je best.  Je laat je niet afschrikken door spanning. Jij zorgt in de nacht bij DOOR voor veiligheid en rust.

Iedereen heeft recht op een plek in de samenleving. Ook als je met justitie in aanraking bent geweest. Dan is DOOR er met forensische zorg. DOOR is er voor mensen die zelfstandig willen worden en blijven. We bieden persoonlijke ondersteuning na detentie of opname in een kliniek aan (ex)justitiabelen tijdens hun resocialisatietraject. Cliënten kunnen beschermd wonen en aan huis worden begeleid. Ook bieden we dagbesteding.

Wat kun je?

Als nachtwaker zorg jij mede voor de veiligheid van cliënten in en rondom de boerderij van locatie DOOR in Middelburg. Met toezichtapparatuur en fysieke toezicht houd jij toezicht op de cliënten en gebouwen. Dit doe je door actief ronde te lopen in en rondom het gebouw. Je bewaakt de veiligheid op de locatie en assisteert, als onderdeel van de bedrijfshulpverlening, bij calamiteiten. Je spreekt cliënten op een positieve, opbouwende manier aan op hun gedrag, rekening houdend met de problematiek. Jouw ogen en oren zijn onmisbaar in de nacht. Daarnaast verzorg jij in de nachtdienst andere voorkomende (administratieve) werkzaamheden en kleine huishoudelijke klussen.

 • Je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale eigenschappen
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor, doorzettingsvermogen en een hoge mate van zelfreflectie.
 • Je durft in onduidelijke situaties regie te nemen en bent niet bang aangelegd.
 • Je beschikt over een afgeronde zorg gerelateerde MBO/secundair opleiding en hebt bij voorkeur ervaring in het werken met cliënten.

Wat krijg je?

 • Vitaal beroep. Een baan in de forensische zorg waar jij onmisbaar bent voor cliënten bij DOOR.
 • Een boeiende werkplek. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor cliënten van DOOR. Iedereen is anders. Daarom is ondersteuning nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie.
 • Fijne collega’s. Je nieuwe collega’s kunnen niet wachten om met je samen te werken.
 • Geld. Een salaris tussen € 1.920 en 2.853 op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract tussen 20 tot 28 uur per week, voor onbepaalde tijd.

Spreek je toekomstige collega

Wanneer je meer informatie wilt over de inhoud van deze functie, kun je contact opnemen met je toekomstige collega’s Marije de Visser via T: 0031 622720788  of Vincent Bakker via T: 0031 6 83 07 30 15.

Deze vacature onder het label DOOR en dit is een onderdeel van Tragel. Wil je meer weten over DOOR? Klik hier voor meer informatie.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Golsteinseweg Middelburg
Tragel

Interesse?

Ilona staat je graag te woord!

Bel 0031 6 27 03 69 95 Solliciteer direct