Ben jij een kartrekker en krijg je er energie van om samen met jouw team een goed leven te bieden aan cliënten? Dan is dit jouw kans om je kwaliteiten als Zorgcoördinator MVB tot bloei te laten komen!

Waar ga je aan de slag?

Je gaat aan de slag in het Nederlandse grensdorp Clinge in Zeeuws-Vlaanderen. Zeeuws-Vlaanderen grenst aan de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

Wat kun je?

Jouw toewijding is bijzonder, jij biedt cliënten een fijne thuis, geborgenheid, structuur, stabiliteit en perspectief. Je begeleidt hun vanuit een individueel begeleidingsprogramma. Hierbij is het opbouwen en borgen van een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie essentieel. Samen met het betrokken netwerk, heb je een coachende rol in het leven van deze bewoners. Dit doe je vanuit de Triple-C methodiek. Als zorgcoördinator MVB biedt jij ondersteuning en begeleiding op maat én werk je wekelijks mee in het rooster, samen met je team. Daarnaast vervul je een coachende rol naar je collega’s. Met jouw enthousiasme breng je je kennis en ervaring over op je collega’s.

Je werkt vanuit de visie en een positieve houding. Dit doe je met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je bent taak en resultaatgericht en durft voorop te lopen. Je hebt een goed beeld van zorgvragen en de mogelijkheden van de cliënten. Daar maak je concrete afspraken over. Je draagt actief bij aan de ontwikkelingen naar meer vermaatschappelijking. Hoe ga je dat doen?

 • Als zorgcoördinator heb je een actieve rol in de ontwikkeling van de zorg en dienstverlening op de locaties.
 • Je bent en voelt je verantwoordelijk voor de totstandkoming en actualisatie van het zorgplan en de uitvoering hiervan. Hier weet je op een professionele manier vorm en inhoud aan te geven.
 • Je bent in staat om op een inspirerende wijze collega’s aan te zetten tot kwaliteitsverbeteringen van zorg en begeleiding van de cliënten en bij te dragen aan ontwikkelingen in het team.
 • Je hebt een actieve rol in projecten vanuit maatschappelijke betrokkenheid, en je werkt zowel intern als extern samen met diverse disciplines en cliëntvertegenwoordigers.
 • Je bent goed in plannen, organiseren en doelgericht werken. Dit doe je met jouw goede communicatie- en sociale vaardigheden.
 • Je levert bijdrage aan diverse multidisciplinaire overleggen binnen verschillende organisaties.
 • De rol van zorgverantwoordelijke binnen WZD (Wet Zorg en Dwang) behoort ook tot het takenpakket.
 • Je hebt ervaring in de verstandelijk gehandicaptenzorg met diverse doelgroepen en ook op werk- en dagbestedingslocaties.

Opleiding?

Een vakgericht diploma HBO/ AD bijv. Social Work of SPH,  Orthopedagogiek A1, bachelor in sociaal – agogisch werk of psychiatrische verpleegkunde. is passend voor deze uitdagende job.

 

Wat krijg je?

 • Een boeiende werkplek. Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking.
  Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk verder kunt ontwikkelen.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten.
  Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie.
 • Geld. Salaris tussen € 3.046 en € 4.349 (FWG50) bruto op basis van een 36-urige werkweek. Je krijg ook een toeslag van €250 bruto op basis van een 36-urige werkweek.
  Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering van
  8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 balansverlofuren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract voor onbepaalde tijd. Je krijgt een contract voor 28 tot 36 uur (bespreekbaar) per week voor onbepaalde tijd met twee maanden proeftijd.
 • Informatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten.

Spreek je toekomstige collega!

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Monique Elegeert (Manager MVB II) of Dennis Lansu (manager EVMB II)  via T: 0031 6 46 31 01 07 via T: 0031 6 27 83 87 66 of Alain Vermeulen (Zorgcoördinator) via T: 0031 6 52 41 19 32.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een nieuw venster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Ons recruitmentteam staat je graag te woord!

Bel 0031 6 23 93 69 34 Solliciteer direct