Jij bent niet zomaar iemand. Nee, jij hebt lef met een kloppend hart voor de zorg. Je durft voorop te lopen en je verantwoordelijkheden te nemen. Jij vindt het super mensen met een beperking een fijne thuis, geborgenheid, structuur en perspectief te bieden. Dan is dit écht iets voor jou, vind je zelf ook niet?

Waar ga je aan de slag?

Je gaat aan de slag op de woning Brinkdreef 10 in het Zeeuws-Vlaamse grensdorp Clinge.
Hier wonen mensen met een ernstig tot matig verstandelijke beperking met een (zeer) jonge emotionele ontwikkeling met bijkomende problematiek. Problematiek zoals autisme, hechtings-problematiek of problemen met prikkelverwerking.
De begeleiding richt zicht op een duidelijk en betekenisvol dagprogramma dat tegemoet komt aan de individuele behoeften van de cliënten. Een groot deel van de cliënten kan niet praten, waardoor je sensitief en responsief moet aansluiten bij cliënten. Bewoners zijn beperkt zelfredzaam en in beperkte mate in staat ADL taken uit te voeren. Je staat stevig in je schoenen, want hier kan verbale en fysieke agressie bijkomen.

Wat ga je doen ?

 • Als zorgcoördinator bied jij ondersteuning en begeleiding op maat vanuit Triple-C én werk je wekelijks mee in het rooster, samen met je team. Je hebt een goed beeld van zorgvragen en de mogelijkheden van de cliënten.
 • Naast administratieve en begeleidingstaken vervul je een grote taak als coach van de woning en het team.
 • Je werkt en coacht vanuit de Triple-C visie en een positieve houding. Dit doe je door middel van ontwikkelingsgesprekken met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Signaleren wat goed en wat minder goed gaat en hierover gesprekken voeren met teamleden.
 • Je begeleid vanuit een individueel programma, waar je zorgt voor een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie. Jouw kracht zit hem in het beste uit iedereen halen.
 • Als zorgcoördinator heb je een actieve rol in de ontwikkeling van de zorg en dienstverlening op woonlocatie Brinkdreef 10.

Wat kun je ?

 • Je bent taak en resultaatgericht en durft voorop te lopen. Dit doe je met jouw goede communicatie- en sociale vaardigheden.
 • Je bent en voelt je verantwoordelijk voor de totstandkoming en actualisatie van het zorgplan en de uitvoering hiervan. Hier weet je op een professionele manier vorm en inhoud aan te geven.
 • Je levert een bijdrage aan diverse multidisciplinaire overleggen binnen verschillende organisaties, waaronder intensieve samenwerking met de gedragsdeskundige.
 • Je hebt ervaring in de verstandelijk gehandicaptenzorg met diverse doelgroepen en ook op werk- en dagbestedingslocaties.
 • Je weet het beste uit mensen naar boven halen en bent bekend met het beïnvloeden van teamdynamiek.

Opleiding ?


Opleiding gevolgd in Nederland ? Een vakgericht diploma HBO Social Work SPH is passend voor jouw droombaan.
Opleiding gevolgd in België ? Dan heb je minimaal een opleiding Orthopedagogiek A1, bachelor in sociaal – agogisch werk of psychiatrische verpleegkunde.

Wat krijg je?

 • Een boeiende werkplek. Een werkomgeving waar je jezelf kan blijven
 • Kansen. Je draagt bij aan een goed leven voor cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie.
 • Geld. Een salaris tussen € 3.046en € 4.349 bruto (FWG 50) op basis van een 36-urige werkweek.
  Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Bovenop je salaris ontvang je een eindejaarsuitkering van 8.33 %.
  Reiskostenvergoeding woonwerk bedraag € 0,16 p/km
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 balansuren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract voor onbepaalde tijd. Je krijgt een contract voor 24 tot 32 uur (bespreekbaar) per week voor onbepaalde tijd met twee maanden proeftijd.
 • Informatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten.

Spreek je toekomstige collega!

Thecla Duijnstee (zorgcoördinator BD 12) vertelt je graag meer over deze uitdagende baan.
Voor meer informatie over de voorwaarden van deze functie kun je contact opnemen met je toekomstige manager Dennis Lansu (clustermanager EVMB II) via T: 0031 6 46 310 107.

Laat je interesse weten via de sollicitatiebutton.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een nieuw venster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse ?

Monique staat je graag te woord !

Bel 0031 6 23 936 934 Solliciteer direct