Je bent een gemotiveerde GZ-psycholoog en wil graag bijdragen aan het creëren van een goed behandelklimaat voor mensen met een verstandelijke beperking. Je zet je in voor de verdere professionele ontwikkeling van het team gedragsdeskundigen en bent verantwoordelijk voor de opleiding van GZ-psychologen.

Spreekt de combinatie van opleiden en behandelen je aan, dan heeft Tragel een mooie uitdaging voor je.

 

Waar ga je aan de slag?

Tragel is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. We hebben ruim 90 woon- en dagbestedingslocaties in heel Zeeuws-Vlaanderen. Ruim 800 collega’s maken zich hard om vanuit de visie ondersteuning te bieden aan cliënten met een verstandelijke beperking. Deze mensen bouwen verder aan een organisatie die durft te dromen en blijft zoeken, die innovatie en duurzaamheid omarmt en vertrouwen heeft in de toekomst.

Tragel werkt vanuit het orthopedagogisch behandelmodel Triple-C en legt de focus op wie de cliënt is, wat zijn talenten, krachten en mogelijkheden zijn. We gaan steeds samen met de cliënt op zoek naar perspectief in elke levensfase en inspelend op het niveau van de cliënt. We bieden warme zorg in een veilige omgeving en werken vanuit een vertrouwensrelatie waarin ieders eigenheid onvoorwaardelijk wordt geaccepteerd. Samen met de cliënt, de familie en het netwerk streven we naar een actief, betrokken partnerschap en een verrijkende dialoog. Hierbij wordt het belang van de cliënt steeds als uitgangspunt genomen.

De vakgroep

De vakgroep Gedragsdeskundigen bestaat uit verschillende orthopedagogen en psychologen, twee psychodiagnostisch medewerkers, twee GZ-psychologen en twee GZ-psychologen in opleiding. Deze vakgroep werkt nauw samen met andere disciplines.
In verband met het naderend pensioen van een GZ-psycholoog zoekt de vakgroep een nieuwe collega die de rol van praktijkbegeleider voor de PIOG op zich kan nemen.

De opdracht

Tragel kent een klein diagnostiekteam, dat voor zowel interne als externe cliënten diagnostiek verricht, variërend van eenvoudige basisdiagnostiek tot diepgaande hypothese toetsende diagnostiek. Daarnaast is Tragel deelnemer in een consortium die binnen Zeeland/West Brabant gezamenlijk betrokken zijn bij het verzorgen van de opleiding tot GZ-psycholoog.

Voor beide werkgebieden wordt ondersteuning verwacht vanuit de nieuw aan te stellen GZ-psycholoog.

De kerntaken van de GZ-psycholoog zijn:

 • Praktijkbegeleiderbegeleider van de PIOG(s)
 • Beeldvorming en diagnostiek
 • Interventie: advisering, ondersteuning en begeleiding
 • Behandeling
 • Beleid
 • Advies en ondersteuning van de orthopedagogen en psychologen

Wij vragen

Je bent minimaal 5 jaar BIG-geregistreerde GZ-psycholoog. Wij verwachten van de kandidaat een zelfstandige, richtinggevende, open, flexibele en enthousiaste houding. Ervaring met de doelgroep is een pluspunt.


Wat krijg je?

 • Kansen. Als praktijkbegeleider ben je cruciaal in de verdere ontwikkeling van de PIOG(s).
  Je draagt bij aan een goed leven voor cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie en zijn er mogelijkheden tot deskundigheidsbevordering.
 • Geld. Een salaris tussen €5.477 en € 6.446 bruto op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 balansuren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract van 32 – 36 uur per week, voor onbepaalde tijd.
 • Informatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten.

Spreek je toekomstige collega!

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met: Kees Goverde, GZ-Psycholoog, van maandag t/m donderdag via +31 6 52 41 19 33 of Carien Parthesius, Manager Expertise Centrum via + 31 6 31 99 04 60

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een nieuw venster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Het recruitmentteam staat je graag te woord!

Bel +31 6 21 49 55 52 Solliciteer direct