Als begeleider / opvoeder Kind & Gezin begeleid je jongere cliënten van 14 tot 23 jaar met een intensieve begeleidingsvraag. Je zorgt ervoor dat cliënten op jou kunnen vertrouwen. Dit doe je door uitvoering te geven aan het zorgplan en voorspelbaar te zijn in je houding en gedrag.

 

Tragel

Tragel is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. We ondersteunen mensen met een beperking. Dit doen we samen met alle betrokkenen met begeleiding, zorg, behandeling en verschillende mogelijkheden voor wonen, werken, leren en recreëren. We hebben ruim 90 woon- en dagbestedingslocaties in heel Zeeuws-Vlaanderen. Ruim 800 collega’s maken zich hard om vanuit visie ondersteuning te bieden aan cliënten met een verstandelijke beperking.

Waar ga je aan de slag?

In Clinge een plaats vlakbij Hulst in Zeeuws-Vlaanderen, hebben we in woonwijk de Sterre een woning speciaal voor jongeren met een matig tot licht verstandelijke beperking. Er wordt intensieve begeleiding geboden waarbij het pedagogisch klimaat gericht is op vertrouwen. De focus ligt op het creëren van een vaste routine waarin de basis wordt gelegd voor het zelfstandig uitvoeren van zelfzorg en een gezond ritme in inspanning en ontspanning. Je bent als begeleider gericht op het stabiliseren van (ernstige) gedragsproblemen en daar waar mogelijk gericht op ontwikkeling van nieuwe vaardigheden.

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Je bent energiek en resultaatgericht en durft voorop te lopen.
 • Je hebt enkele jaren werkervaring met mensen met een verstandelijke beperking of ervaring in de jeugdzorg.
 • Je bent in staat vertrouwen en rust te brengen door afspraken uit het zorgplan na te komen.
 • Je kan werken met moeilijk verstaanbaar gedrag en ernstige gedragsproblematiek.
 • Je hebt een afgeronde BO of relevante HBO opleiding en bent SKJ geregistreerd of bereid dit te behalen.


Wat krijg je?

 • Geld. Een salaris tussen € 2.617,- en € 3.861,-  op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 % en vakantiegeld. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vitaal beroep. Een baan in de gehandicaptenzorg waar jij onmisbaar bent voor bewoners en cliënten bij Tragel.
 • Een boeiende werkplek. Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
 • Contract voor onbepaalde tijd. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract voor 24 tot 36 uur per week (bespreekbaar), voor onbepaalde tijd met twee maanden proeftijd. We zijn opzoek naar drie begeleiders en kunnen op die manier een verdeling van uren maken.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 balansuren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Grens informatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten. Wij helpen je hierbij!

Vragen?

Wil je eerst meer informatie of heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met één van je toekomstige collega’s, Arianne Ruyter 0031-611 91 82 85 of Liesbeth van den Brand, clustermanager 0031-611 86 58 64. (Liesbeth staat je tijdens de vakantie van Astrid van Liere, clustermanager Kind & Gezin graag te woord.)

 

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een nieuw venster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Susan staat je graag te woord!

Bel 0031 6 46 22 42 04 Solliciteer direct