Jij vindt het super om met kinderen of jongeren te werken. Je krijgt er energie van om ze stap voor stap te zien groeien in hun ontwikkeling. Moeilijk verstaanbaar gedrag plaats jij binnen de problematiek. En jij, initiatiefrijk dat je bent, gaat hier preventief mee aan de slag. Alsjeblieft, hier is jouw nieuwe baan!

 

Waar ga je aan de slag?


Bij Tragel doet iedereen mee. Ontwikkeling van talenten van bewoners en cliënten vinden we belangrijk, en jij ook! Samen werken we aan een goed leven en het bieden van een zinvolle dag invulling. Meedoen in de maatschappij waar het kan en in een beschermde omgeving als dat nodig is. Iedereen is anders.
Bij Tragel hebben verschillende locaties voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking. Vol energie ga jij hier samen met een heel nieuw team collega’s aan de slag om deze bewoners te ondersteunen en begeleiden op maat.

Wat kun je?


Als begeleider / opvoeder werk je op één van de woonlocaties met kinderen met een ernstig verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Je ziet het kind achter het gedrag, wat er ook gebeurt. Jij stimuleert hen in hun ontwikkeling en ondersteunt bij de dagelijkse activiteiten. Samen met je collega’s geef je de kinderen onvoorwaardelijk ondersteuning, duidelijkheid en structuur. Want jij zegt wat je doet, en doet wat je zegt. Je werkt preventief en kunt anticiperen op situaties. Door onder andere observatie kun jij prikkels bij de kinderen in goede banen leiden.

Het begeleiden en ondersteunen van ouder en kind in de pedagogische opvoeding is jouw op het lijf geschreven. Door de juiste begeleiding slaag jij er, samen met jouw team, in om hen deel te laten nemen aan het dagelijks leven. Dit doe je door invulling te geven aan het dagprogramma en het uitvoeren van het zorgplan. De dagbesteding wordt vanuit de woning gegeven, waardoor je een uitdagende baan krijgt.

 

Opleiding gevolgd in Nederland?

Je beschikt over een diploma niveau 4 of 5 in de zorg en/of welzijnssector of Pedagogiek.

Opleiding gevolgd in België?

Je beschikt over een diploma als opvoeder jeugd- en gehandicaptenzorg of Pedagogiek

Wat krijg je?

 • Een boeiende nieuwe werkplek. En dan bedoelen we ook echt een hele nieuwe werkplek! Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
 • Geld. Een salaris tussen € 2.236 en € 3.452 bruto op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract tussen 20 tot 32 uur per week, voor onbepaalde tijd.
 • Informatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten.

Spreek je toekomstige collega!

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met je toekomstige collega Dennis Lansu, Clustermanager, via T: 0031 6 46 31 01 07 of Michelle van der Gucht, Zorgcoördinator, via T: 0031 6 – 27 85 23 54.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Ilona staat je graag te woord!

Bel 0031 6 27 03 69 95 Solliciteer nu