Een nieuwe uitdaging is soms best spannend. Maar jij laat je niet afschrikken, want jij hebt lef met een kloppend hart voor zorg. Mooi! Want bij Tragel kun je aan de slag als zorgcoördinator opvangvormen. Lees snel verder!

 

Waar ga je aan de slag?

Bij Tragel doet iedereen mee. Talenten ontwikkelen van bewoners en cliënten vinden we belangrijk, en jij ook! Samen werken we aan een goed leven en het bieden van een zinvolle dag invulling. Meedoen in de maatschappij waar het kan en in een beschermde omgeving als dat nodig is. Iedereen is anders. De opvangvormen bestaat uit een aanbod van logeren in weekends en vakanties, zaterdagopvang, vakantieopvang overdag, naschoolse opvang en individuele begeleiding voor een kind in het (speciaal) onderwijs. Dit voor kinderen en jongeren met een licht tot ernstig verstandelijke beperking. De opvang en logeren vindt plaats in Terneuzen en Clinge. De doelstelling is kinderen een leuke vrijetijdsbesteding te bieden en te zorgen dat ouders ontlast worden waardoor de kinderen en jongeren zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. We proberen dit op een pedagogische, en zo fijn mogelijke manier in te vullen door o.a. een programma van activiteiten aan te bieden.

 

Wat kun je?

Jij krijgt energie van het begeleiden van de kinderen en jongeren. Een dynamische groep schrikt jou niet af. Je ziet de persoon achter het gedrag, wat er ook gebeurt. Door de juiste begeleiding slaag jij samen met jouw team erin om hen deel te laten nemen aan het dagelijks leven. Dit doe je door invulling te geven aan het dagprogramma en het uitvoeren van het zorgplan.

 • Als Zorgcoördinator heb je een actieve rol in de ontwikkeling van de zorg en dienstverlening op de locaties.
 • Je hebt een actieve bijdrage in en bent onderdeel van de driehoek Gedragsdeskundige- Zorgcoördinator – Clustermanager.
 • Je werkt mee op de locatie; ook in weekenden en vakantieperiodes.
 • Je onderhoud een goed contact met ouders en vertegenwoordigers.
 • Je bent en voelt je verantwoordelijk voor de totstandkoming en actualisatie van het zorgplan en de uitvoering hiervan. Hier weet je op een professionele manier vorm en inhoud aan te geven.
 • Je bent verantwoordelijk voor het tijdig aanvragen en verlengen van indicaties.
 • Je bent in staat om op een inspirerende wijze collega’s aan te zetten tot kwaliteitsverbeteringen van zorg en begeleiding van de cliënten en bij te dragen aan ontwikkelingen in het team.
 • Je hebt een actieve rol in projecten vanuit maatschappelijke betrokkenheid, en je werkt zowel intern als extern samen met diverse disciplines en cliëntvertegenwoordigers.
 • Je bent goed in plannen, organiseren en doelgericht werken. Dit doe je met jouw goede communicatie- en sociale vaardigheden. Je kunt snel schakelen en vindt roosterplanning een uitdaging.
 • Je levert bijdrage aan diverse multidisciplinaire overleggen binnen verschillende organisaties.
 • Je hebt ervaring in de verstandelijk gehandicaptenzorg met zowel matige als ernstige verstandelijke beperking.

 

Opleiding gevolgd in Nederland?

Een vakgericht diploma HBO Social Work SPH is passend voor jouw droombaan. Je bent in het bezit van een SKJ registratie of bereid deze te behalen.

Opleiding gevolgd in België?

Dan heb je minimaal een opleiding Orthopedagogiek A1, bachelor in sociaal – agogisch werk of psychiatrische verpleegkunde.

 

Wat krijg je?

 • Een boeiende werkplek. Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor kinderen en jongeren in samenspraak met hun ouders/verzorgers. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie.
 • Geld. Een salaris tussen € 2.986 en € 4.264 bruto op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 uren Balansverlof per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract van 32 uur per week, voor onbepaalde tijd.
 • Informatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten.

 

Spreek je toekomstige collega!

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met je toekomstige collega Zorgcoördinator Christien van Mol via T: 0031 6 46 29 56 55.

 

Solliciteer direct!

Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een nieuw venster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Susan staat je graag te woord!

Bel 0031 6 46 22 42 04 Solliciteer direct