Tovert werken met mensen met een beperking een glimlach op jouw gezicht? Dan is dit écht iets voor jou! Aan de slag als zorgassistent en draag bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten.

We willen jou als zorgassistent, want jouw toewijding en aandacht voor mensen maken jou bijzonder. Het accent van je werk ligt hierbij op de huishoudelijke taken, maar deels ook de begeleiding. Je begrijpt precies wat bewoners en cliënten elke dag nodig hebben om zich écht thuis te voelen. Je werkt volgens de afspraken in zorgplannen en het dagprogramma van bewoners en cliënten.

Waar ga je aan de slag?

Je gaat aan de slag binnen Wonen en Werken Terneuzen op verschillende woonlocaties in Terneuzen, waar bewoners met een licht tot matig verstandelijke beperking wonen.

Wat kun je?

Jij krijgt energie van het verzorgen van mensen met een beperking. Door de juiste verzorging en begeleiding slaag jij er in om cliënten deel te laten nemen aan het dagelijks leven, middenin de maatschappij. Je hebt een goed beeld van de zorgvragen en maakt hier concrete afspraken over.

 • Je bent flexibel, hebt hart voor je medemens, zorgt en je bent positief ingesteld.
 • Je bent in staat om binnen het team zelfstandig te werken en weet van aanpakken.
 • Ook kun je makkelijk schakelen tussen de verschillende zorgvragen.
 • En je bent bereid om onregelmatig en in de weekenden te werken.
 • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding behaald op niveau 2 en ervaring als Zorgassistent is zeker een pluspunt.

Opleiding gevolgd in België?

Dan heb je minimaal een zorg gerelateerd diploma Secundair onderwijs, bijvoorbeeld als Zorgkundige.

Opleiding gevolgd in Nederland?

Dan heb je minimaal een zorg gerelateerd en vakgericht MBO-diploma niveau 2, Bijvoorbeeld als Helpende (Plus).

 

Wat krijg je?

 • Een boeiende werkplek. Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie.
 • Geld. Een salaris tussen € 1724 en € 2439 bruto op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Vast contract. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract van 20-24 uur per week, voor onbepaalde tijd.
 • Informatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten.

 

Spreek je toekomstige collega!

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met: Jilka van Drongelen (Manager Wonen Werken Terneuzen) via T: 0031 6 31 76 91 37, Maarten Hemelsoet (1e Belgeleider) via T:  0031 6 20 80 23 54 of Margriet de Buck (Belgeleider en planner Nassaustraat) via T: 0031 6 15 53 38 28.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Buitenweg 67 4021 BC Maurik
Tragel
Interesse?

Interesse?

Erise staat je graag te woord!

Bel 0031 6 57 57 81 40 Solliciteer direct