Jij zorgt en verzorgt, en dat doe je met al het enthousiasme en energie dat in je zit. Als geen ander tover jij een glimlach op ouder wordende bewoners met een Ernstig Verstandelijk Meervoudige Beperking (EVMB). Alsjeblieft, hier is je nieuwe baan!

Waar ga je aan de slag?

Je gaat bij Tragel aan de slag binnen Zorg & Beleving. Als Verzorgende IG werk je met bewoners met EVMB en/of verouderingsproblematiek. Je draagt bij aan een goed leven en voldoet daarbij aan de menselijke behoeften. Een lijf zonder pijn, goede nachtrust, leuke dingen doen en zo nu en dan iets nieuws ondernemen. Je zorgt er voor dat bewoners zich begrepen, geliefd en gewaardeerd voelen en verbonden zijn met de mensen om hen heen in een prettige en veilige omgeving.

Waar mogelijk, krijgen bewoners de gelegenheid om zelf keuzes te maken en zeggenschap te hebben over hun eigen leven. Je stimuleert hen om datgene wat ze zelf nog kunnen, ook zelf te doen. De begeleiding wordt aangepast aan hun tempo. Je aandacht gaat uit naar het lichamelijk welzijn, alertheid, contact, communicatie en het bieden van een stimulerende tijdsbesteding. Dit doe jij, professioneel dat je bent, op een respectvolle en gelijkwaardige manier. Je verliest hierbij het methodisch werken niet uit het oog.

De dag start en eindigt met dagelijkse verzorgende werkzaamheden, want jou hulp is daarbij nodig. De behoefte hierin verschilt. Van verpleegtechnische handelingen, palliatieve zorg en het geven van medicatie, tot meer begeleidende en ondersteunende taken. Denk hierbij aan werk, dagbesteding, clubs en andere activiteiten die je samen onderneemt.

Wat kun je?

Je hebt een positieve houding en een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je werkt vanuit de Triple-C en LACCS visie. Dit alles doe je met:

 • Doorzettingsvermogen: je houdt vast aan een relationele begeleiding ook als dit minder vanzelfsprekend is door ernstig problematisch gedrag;
 • Sensitiviteit: je onderkent de gevoelens en behoeften van anderen, voelt deze aan en sluit erbij aan. Je ziet in de reactie van bewoners, cliënten en collega’s een spiegel van je eigen functioneren;
 • Lef: je durft voorop te lopen. Je neemt op basis van professionele en persoonlijke betrokkenheid verantwoorde risico’s, ook als dit gevolgen heeft voor de positie binnen het team en/of een bijstelling van competenties vraagt;
 • Goede conditie: je bent dagelijks in de weer bewoners te helpen uit bijvoorbeeld de rolstoel of tillift;
 • Zelfreflectie: je zoekt actief naar persoonlijke feedback om jezelf als succesfactor in te zetten binnen de relationele begeleiding. Je stelt je hierin kwetsbaar op en laat zien over een reëel zelfinzicht te beschikken;
 • Creativiteit en cliëntgerichtheid: je komt met originele ideeën en oplossingen om het dagelijks leven van cliënten te verrijken, succeservaringen te realiseren en faalfactoren te verminderen. Je stelt de individuele cliënt centraal en neemt daarin de wensen en behoeften en/of zijn verwanten serieus.
 • Jouw team: als echte teamplayer stem je in de begeleiding van bewoners en cliënten voortdurend af met je collega’s, je reflecteert en staat open voor feedback vanuit een lerende houding.

Opleiding gevolgd in Nederland?

Je beschikt over een diploma niveau 3 in de zorg en/of welzijnssector, zoals Verzorgende 3IG of Verpleegkunde en hebt ervaring individuele begeleiding.

Opleiding gevolgd in België?

Je beschikt over een diploma als Zorgkundige of Verpleegkundige en hebt ervaring met individuele begeleiding.

Wat krijg je?

 • Een boeiende werkplek. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen én waar jij onmisbaar bent voor bewoners en cliënten bij Tragel.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. Dat kan via de Tragel Academie.
 • Fijne collega’s. Je nieuwe teamgenoten kunnen niet wachten om met je samen te werken.
 • Geld. Een salaris tussen € 1920 en € 2853 op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract voor onbepaalde tijd. Je krijgt een contract voor 24 tot 32 uur per week (bespreekbaar), voor onbepaalde tijd met twee maanden proeftijd.

Spreek je toekomstige collega!

Wanneer je meer informatie wilt over de inhoud van deze functie, kun je contact opnemen met je toekomstige collega’s Geesje Maas (1e begeleider) via T: 06 – 53 71 52 26 of Irene Sijnesael (1e begeleider) via T: 06 – 53 36 15 68.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel
Interesse?

Interesse?

Erise staat je graag te woord!

Bel 0031 6 57 57 81 40 Solliciteer direct