Bijna klaar met je studie?

Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking én fijne collega’s. Een leuke eerste werkplek waar jij als starter kunt groeien en ontwikkelen. Bij Tragel kun je aan de slag!

Over Tragel

Iedereen is anders. Dat geldt ook voor mensen met een beperking. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen. Tragel is een maatschappelijke organisatie in de Nederlandse provincie Zeeland, grenzend aan België, en ondersteunt mensen met een beperking om een goed leven te leiden.

Kom eens af!

Ontdek werken en leren bij Tragel. Meld je aan en kom een kijkje nemen om vrijblijvend kennis te maken met ons job aanbod.

> Aanmelden <

Vul je gegevens in en druk op ‘Sollicitatie versturen’. Geen paniek 😉 je meld je hiermee aan om een kijkje te nemen bij Tragel.
We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke opleiding je hebt en waarom je enthousiast bent. We nemen vervolgens contact met je op voor meer informatie.

Tot snel!

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel
Interesse?

Vragen?

Neem contact met ons op!

Bel 0031 6 83 27 79 85