We kunnen wel wat hulp gebruiken en dan hebben we het écht niet alleen over koffie halen voor het hele team. Bij ons werk je als vakantiekracht volop mee!

 

Waar ga je aan de slag?

Tragel heeft ruim 90 woon- en dagbestedingslocaties in heel Zeeuws-Vlaanderen. Je werkplek is dus op een locatie in Zeeuws-Vlaanderen. Tragel ondersteunt mensen met een beperking om een goed leven te leiden. Dit doen wij samen met alle betrokkenen met begeleiding, zorg, behandeling en verschillende mogelijkheden voor wonen, werken, leren en recreëren.

Wie ben jij?

Heb jij een hart voor de zorg en zoek je een leuke en uitdagende vakantiejob? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Jij hebt doorzettingsvermogen, lef en bent creatief en cliëntgericht. Daarnaast ben je net als je toekomstige collega’s flexibel en sta je stevig in je schoenen. Herken je jezelf hierin? Dan is dit je nieuwe vakantiejob!

Wat kun je?

Als vakantiekracht werk je volop mee in een gezellig team. Je hebt dan ook al een eerste ervaring in de gehandicaptenzorg opgedaan en volgt hierin een opleiding. Daarnaast ben je een langere periode beschikbaar in de zomervakantie voor minimaal 20 uur per week.

Volg je een opleiding in Nederland?

Je bent bezig met een zorgopleiding MBO en je hebt minimaal het tweede jaar afgerond zoals MMZ/ SPW/ verpleegkunde of je bent bezig met een HBO opleiding zoals Social work/ Pedagogiek/ Verpleegkunde en hebt je propedeuse behaald.

Volg je een opleiding in België?

Je hebt je zesde jaar Personenzorg / Kinderzorg / Jeugd- & Gehandicaptenzorg met succes behaald of je hebt je eerste jaar aan de Hogeschool richting Verpleegkunde / Orthopedagogie / Sociaal Werk met succes beëindigd.

Wat krijg je?

Jij kunt bij Tragel je talent verder ontwikkelen op een leuke leer- en werkplek in een super gezellig team! Tijdens je vakantiebaan kan je ontdekken wat je leuk vindt, waar je blij van wordt maar ook waar je goed in bent! En natuurlijk niet onbelangrijk, dat schuift ook wat. Voor al je harde werk ontvang je een vergoeding vanaf € 1.724 als Vakantiekracht Zorgassistent en vanaf € 1.920 bruto als Vakantiekracht Begeleider op basis van een 36-urige werkweek op basis van de CAO Gehandicaptenzorg.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel
Interesse?

Interesse?

Erise staat je graag te woord!

Bel 0031 6 57 57 81 40 Solliciteer direct