Heb jij een hart voor de zorg en lijkt het jou leuk om als woonbegeleider aan de slag te gaan? Lees dan snel verder, want jij bent diegene die wij zoeken voor Tragel!

 

Waar ga je aan de slag?

Je gaat aan de slag in het Nederlandse Zeeuws-Vlaanderen in grensdorp Clinge. Zeeuws-Vlaanderen grenst aan de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

Als begeleider werk je op een woning met LVB+ jongeren in de leeftijd tussen 12 en 18 jaar. Op deze groep wordt intensieve behandeling geboden waarbij de begeleiding/cliënt verhouding 2 op 6 is. Het pedagogisch klimaat is gericht op het stabiliseren van (ernstige) gedragsproblemen en daar waar mogelijk ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Daarnaast ligt de focus op het creëren van een vaste routine waarin de basis wordt gelegd voor het zelfstandig uitvoeren van zelfzorg, zorg voor de woonomgeving en een gezond inspannings-/ontspanningsritme. Op deze woning wordt er vanuit het pedagogisch klimaat zowel groepsgericht als individueel gewerkt. De woning is een locatie waar het verblijf tijdelijk is en waar er intensief gewerkt wordt naar doorstroom naar een zorgvorm met minder intensieve begeleiding.

 

Wat kun je:

 • Jij bent energiek, resultaatgericht en durft voorop te lopen.
 • Je hebt hart voor de zorg en het lef om je verantwoordelijkheid te nemen.
 • Je hebt enkele jaren werkervaring met mensen met een verstandelijke beperking/jeugdzorg, op het gebied van autisme, moeilijk verstaanbaar gedrag.
 • Je bent flexibel en staat stevig in je schoenen.

 

Opleiding gevolgd in België?
Een A1 en A2 opleiding, een bachelor/ graduaat orthopedagogiek of leefgroepenwerking is passend voor jouw droombaan.

Opleiding gevolgd in Nederland?
Je hebt een zorg gerelateerde en vakgerichte, afgeronde mbo niveau 4 (bijv: MMZ), of Associate Degree, of Bachelor zoals Social Work of Pedagogiek.

 

Wat krijg je:

 • Vitaal beroep. Een baan in de gehandicaptenzorg waar jij onmisbaar bent voor bewoners en cliënten bij Tragel.
 • Een boeiende werkplek. Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie.
 • Fijne collega’s. Je nieuwe collega’s kunnen niet wachten om met je samen te werken.
 • Salaris. Een salaris tussen € 2.381 en € 3.452 bruto, op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract voor onbepaalde tijd. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract voor 24 tot 28 uur per week, voor onbepaalde tijd.
 • Grens informatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten.
 • Filevrij naar je werk. Tenzij je achter de vuilniskar rijdt in het dorp, maar hoe groot is die kans? Vanuit Gent ben je 45 minuten onderweg, vanuit Antwerpen 35 minuten en vanuit Sint-Niklaas 20 minuten.

 

Spreek je toekomstige collega!

Wanneer je meer informatie wilt over de inhoud van deze functie, kun je contact opnemen met je toekomstige collega Gertjan van den Dries, 1e begeleider, via T: 0031683014104

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Ons recruitmentteam staat je graag te woord!

Bel 0031 6 83 27 79 85 Solliciteer direct