Begrijp jij als geen ander wat een zelfstandig team van zorgprofessionals nodig heeft om door te ontwikkelen? Is coachen jouw ‘middle-name’ en bedenk jij met plezier nieuwe mogelijkheden voor de beste samenwerkingen? Ga dan aan de slag als teamcoach!


Jij bent de coach van het zorgteam; je begeleidt en stimuleert de teams en teamleden van verschillende teams bij de teamontwikkeling. Je begeleidt in de uitvoering van teamtaken in de verschillende domeinen en helpt het team bij het formuleren en realiseren van de teamdoestellingen. Je start met een analyse van de huidige fase van teamontwikkeling en aan de hand daarvan ga je met de teams aan de slag. Je coacht op zelforganisatie. Dit doe je door methodisch aan ontwikkeling te werken, je onderzoekt de sterktes en zwaktes van de teams en ondersteunt bij het opstellen van een ontwikkelplan. Je stimuleert hierbij eigen verantwoordelijkheid en mede eigenaarschap en je bewaakt het ontwikkelproces binnen de afgesproken kaders. Je coacht het zelfstandig team bij het realiseren van de teamresultaten door het geven van feedback op concreet gedrag, je geeft advies bij leervragen, je helpt het team gedragspatronen te doorbreken. Je hebt een belangrijke taak in het signaleren van knelpunten en intervenieert bij verstoringen. Als teamcoach ondersteun en stimuleer je bij het herkennen, benutten en het versterken van individuele competenties van teamleden.

Waar ga je aan de slag?

Je gaat aan de slag in het Nederlandse Zeeland in de gemeente Hulst, Terneuzen, Sluis en Middelburg. Zeeland grenst aan de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Je maakt onderdeel uit van het Team Organisatieontwikkeling. Jij vormt samen met vier andere teamcoaches een zelfstandig team.

Wat kun je?

 • Je bent een ervaren teamcoach in het begeleiden van teams naar een succesvolle samenwerking en betere resultaten op het gebied van zorg & dienstverlening.
 • Je kan de verschillen tussen medewerkers en de dynamiek op een positief kritische manier inzichtelijk en bespreekbaar maken. Je maakt de communicatiestromen in een team transparant met als doel open communicatie.
 • Je kan goed samenwerken met verschillende disciplines.
 • Je kan succesfactoren en knelpunten analyseren en geeft hierover advies in de doorontwikkeling van het team naar meer zelfstandigheid.
 • Je bent resultaatgericht en hebt kennis van procesmanagement.
 • Je hebt uitstekende uitdrukkingsvaardigheden.
 • Je werkt samen met mensen, je integriteit en betrouwbaarheid zijn vanzelfsprekend.
 • Je hebt minimaal een gerichte HBO opleiding afgerond. Een opleiding als coach en ervaring als teamcoach in de zorg heeft onze voorkeur.

Je staat er niet alleen voor, maar jij als initiatiefnemer bent natuurlijk wel een talent in zelfstandig werken. Je maakt onderdeel uit van het Team Organisatieontwikkeling bij Tragel. Jij vormt met de vier andere teamcoaches ook een zelfstandig team.

Wat krijg je?

 • Vitaal beroep. Een baan in de gehandicaptenzorg waar jij onmisbaar bent voor de zorgprofessionals. Met jouw bijdrage als coach maak je veel zelfstandige teams blij.
 • Een boeiende werkplek. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie.
 • Fijne collega’s. Je nieuwe collega’s kunnen niet wachten om met je samen te werken.
 • Geld. Een salaris tussen € 2.425 en € 3.624 bruto, op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Fijne extra’s. Sporten met korting, aanschaf van een fiets of laptop, uitruil van reiskosten en andere aanvullende voorzieningen.
 • Contract voor onbepaalde tijd. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract voor 28 uur per week, voor een periode van twee jaar.
 • Grens informatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten.
 • Filevrij naar je werk. Tenzij je achter de vuilniskar rijdt in het dorp, maar hoe groot is die kans? Vanuit Gent ben je 45 minuten onderweg, vanuit Antwerpen 35 minuten en vanuit Sint-Niklaas 20 minuten.

Spreek je toekomstige collega!

Wanneer je meer informatie wilt over de inhoud van deze functie, kun je contact opnemen met je toekomstige collega Caroline Filius, Manager Organisatieontwikkeling via T: 0031 6 53 19 48 39.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Daniëlle staat je graag te woord!

Bel 0031 6 20 66 16 47 Solliciteer direct