We kunnen wel wat hulp gebruiken. En dan hebben we het écht niet over koffie halen voor het hele team. Bij ons werk je tijdens je stage volop mee! Je opdracht? Je start een nieuwe rapportagetool op voor de zorg: Power BI.

 

Wat ga je doen?

Power BI? Wat dat is hoeven we jou niet uit te leggen. Nu maken we nog gebruik van IBM Cognos, als rapportagetool voor de zorg. De komende periode stappen we over naar Power BI. Dat moment grijpen we meteen aan om onze rapportage (dashboard) opnieuw in te richten. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en inrichting van Power BI. Voor de zorgteams en het managementteam breng je de informatiebehoefte opnieuw in kaart. Wat hier uitkomt, zet je om in een aantal nieuwe dashboards binnen Power BI. Dat doe je niet helemaal alleen. Voor onder andere informatisering en automatisering werken wij, en twaalf andere zorgorganisaties, samen met Carante Groep. Zij bieden ons (technische) ondersteuning voor de implementatie van Power BI.

Wat kun je?

Je staat er dus niet alleen voor, maar jij als initiatiefnemer bent natuurlijk wel een talent in zelfstandig werken. En je mag best kritisch zijn: hóezo doen jullie dat nu zo? Jij durft dat te vragen. Met je kennis van Power BI kun je ons adviseren, zodat we bij Tragel het beste uit Power BI gaan. Je volgt momenteel een Hbo-opleiding in de richting van ICT, Bedrijfskunde of Technische Bedrijfskunde.

Wat krijg je?

Jij kunt bij Tragel je talent ontwikkelen op een leuke leer- en werkplek in een super gezellig team! Tijdens je stage kan je ontdekken wat je leuk vindt, waar je blij van wordt maar ook waar je goed in bent (of al heel goed in bent ;)) Met deze opdracht maak je zo’n 40 teams bij Tragel heel erg blij! En natuurlijk niet onbelangrijk, dat schuift ook wat. Voor al je harde werk ontvang je een stagevergoeding van € 400 bruto per maand.

Waar ga je aan de slag?

Je werkplek is in Clinge, een Nederlandse grensdorp in Zeeuws-Vlaanderen. Tragel ondersteunt mensen met een beperking om een goed leven te leiden. Dit doen wij samen met alle betrokkenen met begeleiding, zorg, behandeling en verschillende mogelijkheden voor wonen, werken, leren en recreëren.

Solliciteer direct!

Is dit écht iets voor jou? Solliciteer direct door te mailen naar werken@tragel.nl.
Laat even weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke opleiding je volgt en waarom je enthousiast bent.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Steven Plasschaert, business controller, staat je graag te woord!

Bel 0031 6 21 61 18 36 Solliciteer direct