Waar ga je aan de slag?

Team facilitair in één van de ondersteunende diensten binnen Tragel. We ondersteunen de zelfstandige zorgteams zodat we een goed leven voor onze bewoners en cliënten kunnen realiseren. Het is een leuk, dynamisch team, waar ruimte is voor ontwikkeling. Binnen het team staat men open voor elkaars ideeën en er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker tijd voor een grapje 😉  

Je standplaats is Clinge, maar we leveren service door heel Zeeuws-Vlaanderen en Middelburg. 

 Binnen het facilitaire werkveld is elke dag anders! Het is een dynamische wereld en wat is er mooier dan dat je inzet beloond wordt met een lach van de bewoners of anderen. Je werkt binnen het team facilitair nauw samen met collega’s huisvesting, ontvangstbalie en mobiel servicepunt. Daarnaast heb je volop contacten met de zorg en andere ondersteunende diensten. Je bent een duizendpoot, faciliteert, onderhoud contacten met leveranciers en pakt diverse taken op, maar zet ook zeker de zelfstandige teams binnen de zorg in hun kracht! Vooruitdenkend, zelfstandig werken, maar ook samenwerken zijn kenmerken waar je blij van wordt. 

Wat kun je?

Je bent het aanspreekpunt voor uitvoering van facilitaire werkzaamheden 

 • Hbo werk- en denkniveau door opleiding en/of werkervaring, bijvoorbeeld in de richting van Facilitair management.  
 • Je zorgt voor de samenwerking en de contacten tussen de diverse partijen zorg, ondersteuning en externen.  
 • Je organiseert en beheert inhoudelijk facilitaire aandachtsgebieden zoals afvalbeheer, elektronische keukenapparatuur, meubilair, ongediertebestrijding e.d.  
 • Je neemt deel en/of coördineert werkgroepen omtrent bijvoorbeeld operationele facilitaire uitvoering nieuwbouwprojecten, verhuizingen van bewoners, festiviteiten bij Tragel etc.  
 • Je bent in staat om prioriteiten in het werk te stellen, bent flexibel, denkt pro-actief en resultaatgericht. 
 • Je hebt snel beeldvorming, kan processen analyseren en oplossingsgericht denken. 
 • Je bent flexibel, stressbestendig, communicatief vaardig (zowel schrift als verbaal) en werkt nauw samen met de adviseur facilitair. 
 • Je bent computervaardig en bij voorkeur bekend met werken met een Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS) 

Wat krijg je?

 • Geld. Een salaris tussen € 2.605 en € 4.019 bruto op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.  
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding. 
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis. 
 • Jaarcontract. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een jaarcontract, met optie voor vast van 32 uur per week. 
 • Informatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten. 

Spreek je toekomstige collega.

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met je toekomstige collega’s Marieke Mullaert via T: 00316 21 84 19 58 of manager facilitair Ger van de Voorde 00316 50 26 13 83.  

 Solliciteer direct!  

Enthousiast geworden? Solliciteer direct via de sollicitatielink.
We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Je kunt solliciteren tot 5 juni. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 8 en 12 juni
Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard. 

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Tragel

Interesse?

Geert staat je graag te woord!

Bel 0031 6 21 20 97 05 Solliciteer direct