Word jij blij van het coördineren, aanjagen en regisseren van programma’s, projecten en complexe changes op het snijvlak van Zorg en ICT. Solliciteer dan snel en wordt programmamanager!

 

Waar ga je aan de slag?

Je werkplek is in Clinge, maar je collega’s zitten verspreid door heel Zeeuws-Vlaanderen en Middelburg. Ook is het mogelijk vanuit huis te werken. Je gaat aan de slag in het team Digitalisering. Samen met je collega’s maak je met dit team onderdeel uit van de bedrijfsondersteuning van Tragel.

 

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als programmamanager. Jij borgt de voortgang en realisatie van programma’s, projecten en complexe changes en haal je conform budget en planning de beoogde projectresultaten.

Een goede ondersteuning van onze (ICT) systemen en informatievoorziening is belangrijk voor onze koers en het behalen van onze strategische doelen.

Om deze doelen te bereiken, ben jij als programmamanager in gesprek met de organisatie op alle niveaus, je stemt met de organisatie af hoe programma’s, projecten en changes kunnen worden gerealiseerd en geïmplementeerd in de werkpraktijk.

Onze modern ingerichte, SaaS en Cloud gebaseerde ICT-omgeving wordt gekenmerkt door een hoge mate van uitbesteding.

 

 

Wie ben jij?

 • Je bent in staat om programma’s, projecten en changes te initiëren en van kop tot staart te begeleiden. Complexe materie maak je je snel eigen en hoofd- en bijzaken weet je goed te scheiden.
 • Zowel procesmatig als inhoudelijk beschik je over brede kennis en ervaring. Je kunt proces en inhoud van elkaar scheiden, waardoor je in staat bent programma’s, projecten en changes tot een goed resultaat te brengen.
 • Je bent ondernemend, stressbestendig, verbindend en beschikt over een flinke dosis executiekracht.
 • Je communiceert gemakkelijk zowel mondeling als schriftelijk op diverse niveaus (operationeel, tactisch en strategisch) en bent analytisch sterk.
 • Je hebt ervaring met een complexe omgeving, waarbij uitbesteding naar (systeem)leveranciers de norm is en Tragel de regie voert op het digitale infra- en applicatie- landschap
 • Je combineert visie en passie voor zorg en digitalisering met uitstekende vaardigheden om te verbinden met en tussen mensen.

 

Wat kun je?

 • Je beschikt over een HBO of een academisch werk- en denkniveau, bijvoorbeeld richting bedrijfskundige informatica en in combinatie met projectmanagement.
 • Je neemt minimaal 4 jaar aan relevante werkervaring mee.
 • Je hebt ervaring met best practices op het gebied van projectmanagement (Prince 2, IPMA, Agile, Scrum)
 • Je hebt ervaring met verandermanagement en het meenemen van de (gebruikers)organisatie en het management op alle niveaus.

 

Wat krijg je?

 • Geld. Een salaris tussen € 2.938 en €4.905 op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract tussen 32 tot 36 per week, voor onbepaalde tijd.

 

Spreek je toekomstige collega!

Wil je meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Alexandra Wentzler, manager digitalisering, telefoon 06 10 48 10 40.

 

Solliciteer direct !

Solliciteren kan tot 9 februari 2023. De gesprekken vinden plaats in week 7 (14 t/m 17 februari).

 

 

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Ilona staat je graag te woord!

Bel 0031 6 27 03 69 95 Solliciteer direct