Heb jij een hart voor de zorg en lijkt het jou leuk om als jeugd- en gezinsprofessional aan de slag te gaan? Lees dan snel verder, want jij bent diegene die wij zoeken voor Tragel!

 

Waar ga je aan de slag?

Je gaat aan de slag bij gezinnen thuis in het Nederlandse Zeeuws-Vlaanderen. Je bent werkzaam in het team ambulante gezinsbegeleiding.

Zeeuws-Vlaanderen grenst aan de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

 

Wat kun je?

Als jeugd- en gezinsprofessional biedt je hulp gericht op gezinnen waarbij ouders problemen ondervinden in de opvoeding en de omgang met hun kind en gericht op individuele kinderen met ontwikkelingsproblemen. De hulp is praktisch en handelingsgericht en vindt in de thuissituatie plaats. Vaak is er sprake van een meervoudige  problematiek en richt hulp zich op de sociale relaties binnen het gezin, de gedragsproblemen van het kind en de stimulering van de ontwikkeling van het kind.
Er is sprake van ouders en/of kinderen met een verstandelijke beperking. Het doel is de opvoedkundige competenties te versterken van ouders die zijn vastgelopen in de opvoeding.
Je stelt hiervoor samen met de ouders een plan op en brengt dit, vaak samen met collega s,  tot uitvoering. Er wordt aangesloten bij de normen en waarden van het gezin zodat ouders beter in hun kracht komen te staan. De regie en verantwoordelijkheid blijft in handen van de ouders.

 • Je handelt vanuit visie en een positieve houding. Dit doe je met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
 • Je bent zowel resultaat- als mensgericht, en je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je bent bereid om te investeren in je eigen ontwikkeling.
 • Je levert bijdrage aan diverse multidisciplinaire overleggen zowel binnen als buiten de
 • Je hebt enkele jaren werkervaring, bij voorkeur met mensen met een verstandelijke beperking, met gezinnen en/ of jongeren en affiniteit met de doelgroep.
 • Je beschikt over een auto en rijbewijs om de gezinnen te bezoeken.

 

 

Opleiding

Opleiding gevolgd in Nederland? Dan heb je minimaal een vakgerichte afgeronde Nederlandse HBO–opleiding, Social Work, SPH of Pedagogiek nodig.

Opleiding gevolgd in België? Dan heb je minimaal een opleiding Orthopedagogiek A1, bachelor in sociaal – agogisch werk of psychiatrische verpleegkunde.

Een SKJ registratie of de bereidheid tot registratie is een vereiste.

 

Wat krijg je?

 • Salaris. Een salaris tussen € 2.381 en € 3.452 bruto, op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract voor onbepaalde tijd, tussen de 24 en 36 uur.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie.
 • Informatie. Als je over de grens gaat werken, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten.
 • Telefoon en laptop. Voor het uitvoeren van je werk is een mobiele telefoon en laptop beschikbaar.

 

 

Spreek je toekomstige collega!

Wanneer je meer informatie wilt over de inhoud van deze functie, kun je contact opnemen met je toekomstige collega Christien van Mol voor inhoudelijke vragen tel nr. 0031 6 46 29 56 55  of met Astrid van Liere, voor vragen over de functie tel: 0031 6 16 11 78 04

 

 

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

4531 PB Zeeuws-Vlaanderen
Tragel

Interesse?

Ilona staat je graag te woord!

Bel 0031 6 27 03 69 95 Solliciteer direct