De raad van toezicht van Tragel bestaat uit vijf leden. De Raad heeft een zeer belangrijke positie/rol als ‘geweten zijn’ van de organisatie. Om deze rol goed in te kunnen vullen ontvangt de raad van toezicht periodiek rapportages. Om een betrouwbaar inzicht te krijgen in de organisatie, bevraagt hij/zij de bestuurder en andere relevante partijen (zoals OR, CVR, management en accountant) en doet observaties in de praktijk.
De raad van toezicht kent een drietal commissies: financiële commissie, de remuneratiecommissie en de commissie kwaliteit & veiligheid. Zij adviseren de Raad, waarna in de raad van toezicht zelf de besluitvorming plaatsvindt.

Wat kun je?

De termijn van de huidige voorzitter zal per 31 december 2020 verstrijken. Doordat de positie van voorzitter raad van toezicht intern ingevuld wordt, zoeken wij voor Tragel een lid raad van toezicht  met het aandachtsgebied strategisch HR met een duidelijke link naar kwaliteit & veiligheid.

Je snapt en voelt goed aan wat de betekenis van Tragel is voor de cliënten en medewerkers en de positie die Tragel inneemt als belangrijke werkgever in Zeeland. Gezien de samenstelling van de raad van toezicht gaat de voorkeur uit naar een vrouwelijke kandidaat; echter deze voorkeur is niet voorwaardelijk.

 • Ruime strategische HR ervaring in de breedste zin van het woord op senior management/directie/bestuurlijk niveau.
 • Je gaat deel uitmaken van de commissie Kwaliteit en Veiligheid. Kennis van kwaliteitssystemen, organisatieontwikkeling en innovatieve strategieën komt daarbij goed van pas.
 • Relevante ervaring als toezichthouder.
 • Een visie op waardegericht toezicht en kan daar vanuit de positie van toezichthouder invullen.
 • Kennis en ervaring met ICT trajecten en innovatieve ontwikkelingen in en buiten de zorg.
 • Heeft oog voor de positie van medezeggenschap.

Wat krijg je?

Een toezichthoudende functie waarbij de cultuur binnen de raad open en betrokken is. De toezichthouders zijn allen intrinsiek gemotiveerd om professioneel toezicht te houden op de organisatie.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de functie op de website van Leeuwendaal, waar het uitgebreide functieprofiel is te downloaden. Heeft u vervolgens nog inhoudelijke vragen over de functie, dan kunt u contact opnemen met Douwe Wijbenga, directeur Interimmanagement en Werving & Search, en voor vragen over de procedure met Mariëlle Eijken, executive searcher. Zij zijn bereikbaar via 088-0086800.

Solliciteren

De sollicitatieprocedure voor Lid van Raad van Toezicht gaat via het HR-adviesbureau Leeuwendaal. Ga om te solliciteren naar de website van Leeuwendaal.
Klik op de solliciteerbutton en volg de stappen zoals aangegeven. Tijdens het proces wordt gevraagd om e-mailadres, persoonsgegevens, CV en een motivatiebrief. Solliciteren kan tot 25 mei 2020.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) doen we dit volledig digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Kennismaking

  Jij enthousiast en wij enthousiast? Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel volledig digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je direct bij Tragel in dienst. Welkom!

Tragel

Interesse?

Douwe Wijbenga of Mariëlle Eijken van HR-adviesbureau Leeuwendaal staan je graag te woord!

Bel 088-0086800 Solliciteer via Leeuwendaal