Weet jij alles van het digitale landschap en ben je ook nog in staat om dit in begrijpelijke taal over te brengen op jouw collega’s? Dan ben jij degene die wij zoeken!


Waar ga je aan de slag?

Je werkplek is in Clinge, maar je collega’s zitten verspreid door heel Zeeuws-Vlaanderen en Middelburg. Ook is het mogelijk vanuit huis te werken. Je gaat aan de slag in het team Digitalisering. Samen met je collega’s maak je met dit team onderdeel uit van de bedrijfsondersteuning van Tragel.

 

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met de inrichting van digitalisering: voor zorgprofessionals en voor bedrijfsondersteuning. Je werkt samen met je collega informatieadviseur om de continuïteit van de digitaal ondersteunde processen te borgen. Je zorgt voor een optimale ondersteuning van alle processen met ICT en zorg technologische systemen. Dat is belangrijk om de strategische doelen te behalen!

Om deze doelen te bereiken, ben jij als informatieadviseur in gesprek met de organisatie op alle niveaus, je ziet wat de organisatie nodig heeft, speelt hierop in en vertaalt de behoefte in toekomstbestendige en goed werkende informatiseringsoplossingen.

Onze modern ingerichte, SaaS en Cloud gebaseerde ICT-omgeving wordt gekenmerkt door een hoge mate van uitbesteding. Daardoor kun jij je concentreren op de vertaling van de functionele organisatiebehoeften naar ICT-oplossingen en de aansturing van leveranciers.

 

Wie ben jij?

 • Bij jou kan iedereen terecht met functionele vragen over het applicatielandschap, waarmee processen binnen Tragel digitaal worden ondersteund. Je verdiept je in de processen, weet hoe ze in elkaar zitten en vertaalt ze moeiteloos naar de functionele inrichting van applicaties.
 • Je hebt actuele kennis van relevante ontwikkelingen op het gebied van informatievoorziening en digitalisering. Aandacht voor veiligheid en privacy is voor jou de norm en neem je altijd mee in jouw oplossingen en adviezen naar de organisatie, zodat we blijvend voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.
 • Jij bent de schakel tussen organisatie en (systeem) leveranciers en neemt samen met de programma- en de servicemanager de regie bij veranderingen.
 • Je vertaalt (interne) klantwensen in (deel)vereisten t.b.v. digitaliseringsplannen en geeft hierbij de financiële, organisatorische, personele en materiële consequenties aan van voorgenomen projecten;
 • Samen met de kerngebruikers beoordeel je nieuwe releases en tref je de voorbereidingen voor het (functioneel) testen en implementeren van nieuwe versies van de systemen.
 • Jij werkt moeiteloos samen met je ICT collega’s en de kerngebruikers. Daarom kan je meedenken en praten over technisch vraagstukken, maar je bent ook in staat om in ‘gewone-mensentaal’ voorlichting, advies en trainingen te geven aan de minder technische collega’s.

 

Wat kun je?

 • Je hebt minimaal een gerichte opleiding op HBO niveau bijvoorbeeld Bedrijfskundige informatica.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring incl. kennis van best-practices op het gebied van informatiemanagement, functioneel beheer, informatievoorziening (BiSL, ITIL, Lean) en projectmatig werken (Agile, IPMA, Prince2).
 • Je hebt ervaring met het aanpassen en testen van ketenprocessen en applicaties, in samenwerking met de proceseigenaren binnen de lijnorganisatie en de leveranciers.
 • Je hebt ervaring met het geven van instructies en training.
 • Je hebt ervaring met NEDAP ONS en/of andere zorg gerelateerde softwareomgevingen, Domotica, en BI-rapportagetools.
 • Je hebt ervaring met informatie beveiliging en privacy van applicaties.

 

Wat krijg je?

 •  Geld. Een salaris tussen € 3.694. en € 5.370 bruto op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring, conform CAO gehandicaptenzorg.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 balansuren uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract voor minimaal 32-36 uur per week.

 

Spreek je toekomstige collega!

Wil je meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Alexandra Wentzler, manager digitalisering, telefoon 06 10 48 10 40.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een nieuw venster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Susan staat je graag te woord!

Bel 0031 6 46 22 42 04 Solliciteer direct!