Kunnen we jou voor ondersteuning naar gezinnen sturen? Mooi! Want bij Tragel kun je aan de slag als ambulant gezinsbegeleider.

 

Waar ga je aan de slag?

Je gaat aan de slag in het Nederlandse Zeeuws-Vlaanderen. Zeeuws-Vlaanderen grenst aan de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Je komt te werken in een enthousiast team begeleiding thuis binnen Kind & Gezin. Je werkt voor een groot deel zelfstandig, maar word inhoudelijk bijgestaan door gedragsdeskundige.

Wat kun je?

Je biedt intensieve pedagogische thuishulp aan gezinnen, waarbij ouders problemen ondervinden in de opvoeding van hun kind met een beperking of gedragsproblemen. Vaak is er sprake van ouders met een beperking. Daar draai jij je hand niet voor om, want jij denkt in mogelijkheden.
Je doel is de opvoedkundige competenties van de ouders te versterken. Dit doe je door de regie en verantwoordelijkheid in handen van de ouders te leggen. Je sluit goed aan bij hun normen en waarden en richt je op de sociale relaties binnen het gezin. Jij bent in staat op motiverende wijze positieve ontwikkelingen binnen het gezin te onderkennen en te versterken. Organiseren en plannen is voor jou kinderspel. Je bent bereid om geleidelijk aan en flexibel in te stromen, afhankelijk van de zorgvragen die er zijn. Jij hebt:

 • Werkervaring, bij voorkeur met mensen met een verstandelijke beperking, met gezinnen en/ of jongeren;
 • Je bent in de afronding of hebt een vakgerichte Nederlandse HBO–opleiding, Social Work, SPH of Pedagogiek. Voor begeleiders/opvoeders met een Belgische opleiding zou Orthopedagogiek A1, bachelor in sociaal – agogisch werk passend kunnen zijn;
 • Beschikt over basiskennis van de ontwikkeling van het kind, leeftijd gerelateerde gedragsvraagstukken, opvoeding, voorkomende stoornissen, diverse methoden en werkwijzen;
 • Een SKJ registratie of de bereidheid tot registratie is een vereiste. De kosten voor de SKJ registratie worden vergoed. Ook verwachten we dat je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

Wat krijg je?

 • Vitaal beroep. Een baan in de gehandicaptenzorg waar jij onmisbaar bent voor bewoners en cliënten bij Tragel.
 • Een boeiende werkplek. Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie.
 • Fijne collega’s. Je nieuwe collega’s kunnen niet wachten om met je samen te werken.
 • Geld. Een salaris tussen € 1.963 en € 3.189 bruto op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Werktelefoon. Voor het uitvoeren van je werk krijg je een mobiele telefoon en tablet ter beschikking gesteld.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract voor onbepaalde tijd. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract voor 28 tot 36 uur voor onbepaalde tijd.
 • Grens informatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten. Wij helpen je hierbij!

Spreek je toekomstige collega!

Wanneer je meer informatie wilt over de inhoud van deze functie, kun je contact opnemen met je toekomstige collega Christien van Mol, 1e begeleider, via T: 0031 6 46 29 56 55.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) doen we dit volledig digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Kennismaking

  Jij enthousiast en wij enthousiast? Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel volledig digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je direct bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Ilona staat je graag te woord!

Bel 0031 6 27 03 69 95 Solliciteer direct