Jij bent niet zomaar iemand. Nee, jij hebt lef met een kloppend hart voor de zorg. Als fysiotherapeut krijg jij energie van het behandelen van mensen met een beperking, die moeite hebben met beweging. Je gaat samen op het doel af, geen oefening houdt jou tegen. Dan is dit dus écht iets voor jou, vind je zelf ook niet?

Waar ga je aan de slag?

Tragel is een instelling voor gehandicapten- en forensische zorg in Zeeuws-Vlaanderen en Middelburg. Je werkt op verschillende woon- en dagbestedingslocaties van Tragel.
Samen met je collega’s van het team Fysiotherapie maak je onderdeel uit van het Expertisecentrum van Tragel. Het Expertisecentrum bestaat uit medische en paramedische vakdisciplines, zoals de basisarts, Arts voor Verstandelijk Gehandicapten, gedragsdeskundige zorg, verpleegkundige zorg, logopedie en bewegingsagogie.


Wat kun je?

Je geeft vanuit je expertise advies over de in te zetten behandelingen. Dit doe je op aanvraag en verwijzingen vanuit de arts of hoofdbehandelaar. Denk aan vraagstukken in de breedste zin: fysiotherapeutische behandeling, hulpmiddelen en orthopedische voorzieningen. Vervolgens ga je samen met de cliënt aan de slag.

 • Je hebt een afgeronde bachelor/master fysiotherapie of kinesitherapie
 • Je hebt een Big registratie, een AGB code en een registratie kwaliteitsregister fysiotherapie
 • Je hebt een rijbewijs én eigen vervoer
 • Je kunt fysiotherapeutisch onderzoek uitvoeren en aan de hand daarvan behandelplannen opstellen
 • Je adviseert behandelaars, zorgverleners en externe partijen
 • Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen en vakgerichte projecten
 • Onderhouden van contacten met onder andere artsen, orthopedisch instrumentmaker en leveranciers van hulpmiddelen

 

Wat krijg je?

 • Een salaris tussen € 2.938 en € 4.442 bruto, op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 % en vakantiegeld van 8%. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 balansuren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Je komt direct in dienst bij Tragel voor gemiddeld 20 uur per week. Werk je al als fysiotherapeut/kinesitherapeut en lijkt het je een leuke afwisseling dan is dit wellicht een mooie kans!

 

Spreek je toekomstige collega!

Wanneer je meer informatie wilt over de inhoud van deze functie, kun je contact opnemen met de collega’s van fysiotherapie T: 0114 – 38 2115

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op maandag 27 maart tussen 13:00-17:00

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Cathy staat je graag te woord!

Bel 0031 6 21 49 55 52 Solliciteer direct