Het beheren van zorgapplicaties, informatiesystemen en alles wat te maken heeft met automatisering, daar krijg jij energie van! Jij baant je zo een weg in de ICT-infrastructuur. Met jouw technische kennis, neem jij iedereen zo mee in de zorgapplicaties. Collega blij én jij blij, welkom bij Tragel!

 

Wat ga je doen?

De infrastructuur en het systeem- en applicatiebeheer neemt Tragel dit jaar weer terug in eigen handen, nadat het volledig was uitbesteed. En daarom komt jouw kennis en inzet goed van pas!
Als Functioneel Applicatiebeheerder zijn je werkzaamheden heel divers en uitdagend. Bij jou kan iedereen terecht met vragen over het gebruik van zorgapplicaties. Je verdiept je in de bedrijfsprocessen, weet hoe ze in elkaar zitten en vertaalt ze moeiteloos naar de functionele inrichting van applicaties. Je houdt voortdurend in de gaten en analyseert of deze nog voldoen en aansluiten bij de bedrijfsprocessen. Daarnaast onderhoud en beheer je de applicaties. Relevante ontwikkelingen pik jij zo op en adviseert over de mogelijke invloed hiervan op inrichting, beheer en beleid. Ook proactief geef je advies over verbetermogelijkheden. Je beoordeelt nieuwe releases en treft voorbereidingen voor testen, die je vervolgens uitvoert en toetst.

Je speelt een rol bij het ontsluiten van applicaties op ons informatievoorzieningsplatform. Jij als applicatie expert werkt dus moeiteloos samen met je ICT collega’s, maar je bent ook in staat om in ‘gewone-mensentaal’ voorlichting en trainingen te geven aan een niet-technisch publiek. Je stelt richtlijnen, handleidingen of werkinstructies op voor het gebruik van de door jou beheerde applicaties. Vragen registreer je zorgvuldig, volledig en handel je af met behulp van Topdesk.

Waar ga je aan de slag?

Je werkplek is in Clinge, maar je interne klanten zitten verspreid door heel Zeeuws-Vlaanderen en Middelburg. Je gaat aan de slag in het nieuwe team Informatisering & Automatisering. Samen met je collega’s maak je met dit team onderdeel uit van de bedrijfsondersteuning van Tragel.

Wat kun je?

Je krijgt er energie van om complete en ook complexere vraagstukken op te pakken! Jij hebt

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Kennis van operationele (zorg)processen.
 • Ervaring met het gestructureerd ontwerpen van processen.
 • Ervaring met het aanpassen en testen van bedrijfsprocessen en applicaties, in samenwerking met de proceseigenaren binnen de lijnorganisatie.
 • Ervaring met best practices voor (functioneel) beheer (BiSL, ITIL, Lean).
 • Aantoonbare werkervaring op het gebied van functioneel en eventueel technisch applicatiebeheer.
 • Ervaring met kennisoverdracht, het geven van instructies en training.

Mooi meegenomen is dat je:

 • Ervaring hebt met ONS Nedap, Ncare, TriasWeb.
 • Affiniteit hebt met rapportagetools zoals SQL en Power BI.

Wat krijg je?

 • Vitaal beroep. Een baan in de ondersteuning bij Tragel waar jij onmisbaar bent voor je collega’s.
 • Een boeiende werkplek. Een werkomgeving waar je je talent kunt blijven ontwikkelen.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten.
 • Fijne collega’s. Je nieuwe collega’s kunnen niet wachten om met je samen te werken.
 • Geld. Een salaris tussen € 2.728 en € 3.894 bruto op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring, conform CAO gehandicaptenzorg.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Jaarcontract. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract voor minimaal 32 uur per week, voor een jaar met uitzicht op verlenging.

Spreek je toekomstige collega!

Wanneer je meer informatie wilt over de inhoud van deze functie, kun je contact opnemen met je toekomstige collega’s: Jack Hamelink, senior adviseur ICT, via T: 0031 6 55 85 42 94 en per mail j.hamelink@tragel.nl of Ger van de Voorde, manager Facilitair, via T: 0031 6 50 26 13 83 en per mail g.vandevoorde@tragel.nl.

Kantoorapplicaties meer jouw ding?

Check hier de vacature Functioneel Applicatiebeheerder Kantoor

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Ons recruitmentteam staat je graag te woord!

Bel 0031 6 83 27 79 85 Solliciteer direct