Geen dag is hetzelfde. Die onvoorspelbaarheid, daar hou jij juist van. Jij vindt het super om met jongeren te werken, staat stevig in je schoenen en laat je niet zomaar afschrikken. Nee, in deze werkomgeving bied jij juist structuur en ben je op je best!

Waar ga je aan de slag?


Samen werken we aan een goed leven en het bieden van een zinvolle dag invulling. Meedoen in de maatschappij waar het kan en in een beschermde omgeving als dat nodig is. Iedereen is anders. Je werkt met een specifieke doelgroep van jongeren met een licht verstandelijke beperking, in de leeftijd tussen 13 en 23 jaar. Je biedt intensieve begeleiding. Dit doe je samen met je collega’s van het Gedrag & Ontwikkeling JLVB en in nauwe samenwerking met expertisecentrum (gedragsdeskundige en artsen). Jij biedt ondersteuning en begeleiding op maat én werk je wekelijks mee in het rooster, samen met je team. Daarnaast vervul je een coachende rol naar je collega’s. Met jouw enthousiasme breng je je kennis en ervaring over op je collega’s.

Wat kun je?


Je werkt vanuit de visie en een positieve houding. Dit doe je met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je bent taak en resultaatgericht en durft voorop te lopen. Je hebt een goed beeld van zorgvragen en de mogelijkheden van de cliënten. Daar maak je concrete afspraken over. Je draagt actief bij aan de ontwikkelingen naar meer vermaatschappelijking. Hoe ga je dat doen?

 • Als 1e begeleider heb je samen met de gedragsdeskundige een actieve en coachende rol in de ontwikkeling van de zorg en dienstverlening op de locatie.
 • Je bent en voelt je verantwoordelijk voor de totstandkoming en actualisatie van het zorgplan en de uitvoering hiervan. Hier weet je op een professionele manier vorm en inhoud aan te geven.
 • Je bent in staat om op een inspirerende wijze collega’s aan te zetten tot kwaliteitsverbeteringen van zorg en begeleiding van de cliënten en bij te dragen aan ontwikkelingen in het team.
 • Als eerste begeleider ben je een coach je op de werkvloer via individuele competentiegesprekken en meewerken op de werkvloer
 • Je bent zorgverantwoordelijk in het kader van de Wet Zorg en Dwang
 • Je hebt een actieve rol in projecten vanuit maatschappelijke betrokkenheid, en je werkt zowel intern als extern samen met diverse disciplines en cliëntvertegenwoordigers.
 • Je bent goed in plannen, organiseren en doelgericht werken. Dit doe je met jouw goede communicatie- en sociale vaardigheden.
 • Je levert bijdrage aan diverse multidisciplinaire overleggen binnen verschillende organisaties.
 • Je hebt ervaring in de verstandelijk gehandicaptenzorg met mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende ernstige problematiek.
 • Het is een plus als je kennis van de jeugdwet en Triple C en daarnaast SKJ geregistreerd bent of bereid bent om dit te behalen.

Opleiding?

Opleiding gevolgd in Nederland? Een vakgericht diploma HBO Social Work SPH is passend voor jouw droombaan. Opleiding gevolgd in België? Dan heb je minimaal een opleiding Orthopedagogiek A1, bachelor in sociaal – agogisch werk of psychiatrische verpleegkunde.

Wat krijg je?

 • Een boeiende werkplek. Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie.
 • Geld. Een salaris tussen € 2.425 en € 3.624 bruto op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Contract voor onbepaalde tijd. Je krijgt een contract voor 28 – 32 uren per week voor onbepaalde tijd met twee maanden proeftijd.

Spreek je collega!

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met je toekomstige leidinggevende Theo Ruikes (Manager Gedrag en ontwikkeling LVB) via T: 06 – 21182427.

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

Ilona staat je graag te woord!

Bel 0031 6 83 27 79 85 Solliciteer direct