Een nieuwe uitdaging is best spannend. Maar jij laat je niet afschrikken, want jij hebt lef en een warm hart voor zorg. Mooi!  Want bij Tragel kun je aan de slag als Zorgcoördinator Specialistische Zorg Matig tot Ernstig verstandelijke meervoudige beperking (MVB / EVMB). Een baan met verantwoordelijkheid, waar je je vakkennis meteen toe kunt passen en je collega’s inspireert.

 

Waar kom je terecht?

Je gaat aan de slag bij Tragel in Zeeuws-Vlaanderen. Dat ligt op slechts 300 meter van de Belgisch-Nederlandse grens, in het grensdorp Clinge. De Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen zijn vlakbij.     

 

Wat ga je doen?

Tragel heeft woon- en dagbestedingslocaties. Hier wonen bewoners en cliënten met een matig tot ernstig verstandelijke meervoudige beperking (MVB / EVMB) en/of bijkomende verouderingsproblematiek.

Als Zorgcoördinator Specialistische Zorg bied jij ondersteuning en begeleiding op maat, samen met je team. Daarnaast vervul je een coachende en coördinerende rol naar je collega’s. Met jouw enthousiasme weet je je kennis en ervaring op hen over te brengen.

Samen met jouw team bied je zorg en ondersteuning voor een goed leven: een lijf zonder pijn, een goede nachtrust en leuke dingen doen.

Naast het begeleiden, hoort ook dagelijkse verzorging bij je taken. De behoefte hierin verschilt: van overname van de totale lichamelijke verzorging, tot een meer begeleidende en ondersteunende rol.

 

Wat krijg je?

 • Geld. Een salaris tussen € 2.728 en € 3.894 op basis van een 36-urige werkweek.
  Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring, conform cao gehandicaptenzorg.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33 procent. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Fijne collega’s. Je nieuwe collega’s kunnen niet wachten om met je samen te werken.
 • Filevrij naar je werk. Tenzij je achter de vuilniskar rijdt in het dorp, maar hoe groot is die kans?
  Vanuit Gent ben je 45 minuten onderweg, vanuit Antwerpen ben je 35 minuten op pad en vanuit Sint-Niklaas 20 minuten.
 • Vitaal beroep. Een baan in de gehandicaptenzorg waar jij onmisbaar bent voor bewoners en cliënten van Tragel.
 • Een boeiende werkplek. Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Een werkomgeving waar je je baan tot jóuw baan kunt maken en je je verder kunt ontwikkelen.
 • Contract voor onbepaalde tijd. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een contract voor 24 tot 36 uur per week (aantal uren is bespreekbaar), voor onbepaalde tijd met twee maanden proeftijd.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie!
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, krijg je ook nog 57 Persoonlijk Budget Leren (PBL)-uren per kalenderjaar (op fulltime basis).
 • Grens informatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn om vooraf te weten. Wij helpen je hierbij!

 

Wie ben jij?

 •  Je hebt ervaring met specialistische begeleiding en verzorging.
 • Je handelt vanuit onze visie Triple C en het LACCS-programma, en altijd vanuit een positieve houding. Dit doe je met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
 • Je bent taak- en resultaatgericht en durft voorop te lopen. Je hebt een goed beeld van zorgvragen en de mogelijkheden van de cliënten.
 • Je beschikt minimaal over een associate degree/ HBO 5-diploma  in de richting: Social Work of Orthopedagogiek, of een bacheloropleiding in de richting Social Work, Pedagogiek, Orthopedagogiek, Sociaal-Agogisch werk of Psychiatrische verpleegkunde.
 • Als Zorgcoördinator heb je een actieve rol in de ontwikkeling van de zorg en dienstverlening op de locaties.
 • Je bent in staat om op een inspirerende wijze collega’s aan te zetten tot kwaliteitsverbeteringen van zorg en begeleiding van de bewoners en cliënten. Ook draag je actief bij aan ontwikkelingen in het team.
 • Je bent en voelt je verantwoordelijk voor de totstandkoming en actualisatie van het zorgplan en de uitvoering hiervan. Hier weet je op een professionele manier vorm en inhoud aan te geven.
 • Je levert bijdrage aan diverse multidisciplinaire overleggen binnen verschillende organisaties.
 • Je hebt een actieve rol in projecten vanuit maatschappelijke betrokkenheid. Ook werk je zowel intern als extern samen met diverse disciplines en cliëntvertegenwoordigers.
 • Je bent goed in plannen, organiseren en doelgericht werken. Dit doe je met jouw goede communicatie- en sociale vaardigheden.

 

Spreek je toekomstige collega!

Wil je meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact op met je toekomstige collega Irene Sijnesael (Clustermanager) via 0031 6 53 36 15 68 en Ramona de Putter via 0031 6 83 49 44 92.

Interesse?

Erise van de Poele staat je graag te woord: 0031 6 57 57 81 40.

Solliciteer direct!

We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent.
Door te solliciteren stem je ermee in dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 

Op naar jouw droombaan

 • Solliciteer

  Je kunt direct solliciteren op een vacature, door op de Solliciteer-button te klikken. Er wordt een mailvenster geopend, waarin je je motivatie en cv rechtstreeks naar onze recruiters kunt sturen. We willen graag weten wie je bent (naam, adres, telefoonnummer en mailadres), welke ervaring je hebt en waarom je enthousiast bent. Door te solliciteren vind je het oké dat je sollicitatie maximaal 3 maanden door Tragel wordt bewaard.

 • Screening

  Na inschrijving via de sollicitatiebutton volgt er een screening door onze recruiters. Tijdens de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19), stemmen we de mogelijkheden hiervoor met jou af: live of digitaal.

 • Kennismaking

  Er vindt een kennismaking plaats met je toekomstige collega’s. Ook doen we de kennismaking in verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) momenteel in overleg live of digitaal. De mogelijkheden hiervoor stemmen we met jou af.

 • Is het een match?

  Wanneer je aan de slag kunt, kom je voor onbepaalde tijd bij Tragel in dienst. Welkom!

Adres

Sterredreef 50 4567 BL Clinge
Tragel

Interesse?

We staan je graag te woord!

Bel 0031 6 23 93 69 34.   Solliciteer direct